Nil Karaibrahimgil’den şaşırtan çıkış: İkinci el kıyafetler tercih ediyorum

Reklam yüzü olduğu markanın lansmanına katılan şarkıcı Nil Karaibrahimgil, ikinci el kıyafetler tercih ettiğini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nil Dünyası, Nil FM, Tek Taşımı Kendim Aldım gibi unutulmayan şarkıların altına imza atan Nil Karaibrahimgil, reklam yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı.

Lasmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.

“ANNELİK ÇOK BAŞKA BİR DUYGU”

2010’da Serdar Erener ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı, 2014 yılında oğlu Aziz Arif’i dünyaya getirdi. Anneliğin kendisini etkilediğini söyleyen Karaibrahimgil, “Annelik çok başka bir duygu. Adına şarkılar bile yazdım oğlumun… Büyüdü artık o da… 8 yaşına geldi. Yavaş yavaş sizler ile olmaya başlayacağım. Yeni bir single yapacağım gibi çünkü o daha kolay geliyor” şeklinde konuştu.

“BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ BİZİM İÇİN MUAZZAM”

Eşi Serdar Erener ile birlikte çalışmanın kendisine avantaj sağladığını söyleyen Karaibrahimgil, “Birlikte çalışmamız bizim için muazzam. Bazen bakışarak bile anlaşabiliyoruz” dedi.

 “İKİNCİ EL KIYAFETLERİ TERCİH EDİYORUM”

Konserlerinin devam ettiğini de dile getiren başarılı şarkıcı, hayranlarını şaşırtan açıklamalarda bulunarak ‘ikinci el’ kıyafetleri tercih ettiğini açıkladı. Son dönemde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle harcama yapmamaya çalıştığını kaydeden ünlü şarkıcı bunun yerine ikinci el kıyafetleri tercih ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Konserlerde kendi dolabımdan kıyafetler giyiyorum. Çok harcama yapmamaya çalışıyorum. İkinci el kıyafetleri geri dönüşüm açısından daha çok tercih ediyorum. Bu durumda daha da ilginç şeyler bulabiliyorum ya da kendim eski kıyafetlerimle kombinliyorum.”

Nil Karaibrahimgil’den şaşırtan çıkış: İkinci el kıyafetler tercih ediyorum

Yorumlar kapalı.