Nostradamus kehaneti şaşırttı… Kral Charles tahtı sürpriz bir isme devredebilir

Dünyanın en ünlü kahini Nostradamus’un kehanetlerinin şok edici yeni bir yorumu, İngiltere Kralı III. Charles’ın saltanatının, Prens Harry’nin tahta geçebileceği bomba bir değişimle çok kısa olabileceğini söylüyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

16. yüzyılda yaşamış olan kahin ve hekim Nostradamus’un kehanetleri konusunda önde gelen bir uzman olan yazar Mario Reading, geçmişte Prens Charles ile Prenses Diana’nın boşanmasının, yeni kralı tahttan indirmeye zorlayacak yaygın bir onaylamama haline yol açacağını iddia ediyor.

Daily Star’da yer alan habere göre, Reading’in yazdığı “Nostradamus Kehanetleri” kitabı, Nostradamus’un 447 yıl önce yaptığı orijinal tahminleri yeniden yorumlarken Kraliçe II. Elizabeth’in ölüm yılını doğru bir şekilde tahmin etmek için 1555’te yazılmış şifreli şiirleri kullanıyor.

Yazar, “Kraliçe II. Elizabeth’in 2022 dolaylarında, yaklaşık doksan altı yaşında öleceği kesindi” diyor.
Reading’in iddiasına göre, “Prens Charles, 2022’de tahtı devraldığında yetmiş üç yaşında olacak, ancak Galler Prensesi Diana’dan boşandıktan sonra İngiliz nüfusunun belirli bir kısmı tarafından kendisine yöneltilen kırgınlıklar hala devam ediyor.”

Daha sonra da, Kral III. Charles’ın büyük yaşını göz önünde bulundurarak, baskının onu Prens William’ın lehine tahttan çekilmeye zorladığını tahmin ediyor.

İbrenin yönü William’dan Harry’ye doğru değişti

Ancak yazar, kitabının ikinci bir revizyonunda daha da dramatik bir iddiada bulunuyor.

Reading, Nostradamus’un “kral olmayı asla beklemeyen bir adamın yerini alacak” dizesine bir kez daha göz atarken William’ın herhangi bir nedenle kraliyet rolünü üstlenemediğini söylüyor, “Prens Harry, varsayılan olarak, onun yerine kral mı oluyor? Bu da onu 38 yaşındaki Kral Henry IX yapar” diyerek kehaneti bu şekilde yorumluyor.

Prens Harry, eşi Meghan Markle’le birlikte 2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi’ndeki resmi görevlerinden çekildiklerini açıklamıştı. Birlikte ABD’ye yerleşen ikili, hayatlarına farklı projelerle devam ediyor.

Ancak, Reading’in iddiası kraliyet ailesinin taht geleneğinden ötürü gerçekleşmeyebilir, çünkü geleneğe göre Prens William tahta çıkmasa bile sıradaki kişi Prens Harry değil, William’ın en büyük çocuğu Prens George (9) olacak.

Nostradamus kehaneti şaşırttı… Kral Charles tahtı sürpriz bir isme devredebilir

Yorumlar kapalı.