Nükhet Duru’dan yıllar sonra gelen itiraf: Ailem beni evlatlık verdi

Şarkıcı Nükhet Duru, YouTube’da yayınlanan 'Melikşah Altuntaş ile Hayatımın Listesi' programına konuk oldu. Çok zor bir çocukluk geçirdiğini anlatan Duru, ailesi için "Beni evlatlık vermeyi tercih ettiler" itirafında bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nükhet Duru, YouTube’da izleyiciyle buluşan “Melikşah Altuntaş ile Hayatımın Listesi” programına konuk oldu.

Hakkında merak edilenlere yanıt veren ünlü sanatçı ailesine olan kırgınlığını şu sözlerle dile getirdi:

“Beni hayatta tutan kol kanat geren bir insan olmadı. Maalesef çok zor bir çocukluk geçirdim, genç kızlık geçirmedim direkt genç kadınlığa adım attım. Kendi meseleleriyle meşgul bir anne ile kendi meseleleriyle meşgul bir babanın çocuğuydum. Halleri vakitleri yerinde olmasına rağmen beni evlatlık vermeyi tercih ettiler. Belki de ‘İkimiz de tuhaf insanlarız, bir aşkın içinde debeleniyoruz, çocuk da bizi mi çekecek’ diye düşündükleri için verdiler.”

Nükhet Duru sahnenin kendisi için olan önemini de şu sözlerle anlattı: “Sahneye çıkmadan ciddi müzik dinlerim, beni azdırsın diye. Baş edemeyeceklerimi dinlemeye çalışırım. Benim alanım orası, yaptığım makyaj ve giydiğim elbise; savaş boyalarım ve zırhım benim. Çünkü ben yıllar önce var olabilmek, hayatta kalabilmek için şarkı söyleyip sahneye çıktım.”

Nükhet Duru sorulan Kadir İnanır sorusuna da bir hayli şaşırdı. “Kadir İnanır’la ilişkiniz oldu mu?” sorusuna da şaşırarak  “Bu soruyu nereden buldun? Vallahi şaşkınlığımdan bir cevap hakkını sana ayırdım. Niye olsun, ne alaka Allah aşkına?” yanıtını verdi.

Nükhet Duru’dan yıllar sonra gelen itiraf: Ailem beni evlatlık verdi

Yorumlar kapalı.