Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! “İçimde ne arzular, tutkular varmış” deyip yaşadıklarını anlattı!

Aile Terapisti ve danışmanı Serhat Yabancı, Nur Viral'e konuk oldu. Canlı yayına telefonla bağlanan izleyicinin anlattıkları dikkat çekti. "Bana ilk 'gülüm' diyen adama aşık oldu" diyen seyircinin anlattıkları karşısında Nur Viral ne diyeceğini bilemedi. Kadın seyirci 1 trilyona aşkın parasının gittiğini de söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var programında Serhat Yabancı ve Nur Viral canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilerin sorunlarını dinledi ve tavsiyelerde bulundu. Yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen kadın seyirci anlattıklarıyla dikkat çekti.

“İÇİMDE NE ARZULARIM VARMIŞ”

Bu sözler sırasında sunucu Nur Viral ne diyeceğini ne yapacağını bilemedi. Nur Viral kadın seyircinin 1 trilyona aşkın parasını kaybettiğini duyunca da şoke oldu ve “ooo bunlar sosyal medyada karı koca bir çete olmasınlar” dedi.

Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! "İçimde ne arzular, tutkular varmış" deyip yaşadıklarını anlattı!

“HİÇ BİRLİKTELİK YOK”

Eski eşine dair de konuşan seyirci şu an yaşadığı evliliğe dair “Hiç birliktelik yok hiçbir şey yok diyalog yok. Ailem, baba evine dönmek çok zor diye evlendim” dedi.

Nur Viral canlı yayına telefonla bağlanan kadın “Ben içimde nasıl bir insanmışım içimde ne tutkularım ne arzularım varmış. Tesettürlü usturuplu bir insanım ama onunla öyle bir şey yaşadık ki onu arıyorum ya” dedi.

Nur Viral ise “Onu arıyorum hâlâ ya” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! “İçimde ne arzular, tutkular varmış” deyip yaşadıklarını anlattı!

Yorumlar kapalı.