Nureddin Nebati EYT sorusuna gülüp geçti! Sosyal medyada tepki yağdı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati‘nin, genel kurul öncesi bir gazetecinin EYT sorusuna verdiği tepki gündem oldu. Milyonlarca kişinin merakla beklediği görüşme öncesinde Nebati, “EYT mi” diyerek gülümsedi, sonrasında ise yoluna devam etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) platformundaki milyonlarca vatandaş, iktidarın kendilerine yönelik vereceği kararı merakla bekliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ise merakla beklenen konuyla ilgili sorulan soruya verdiği tepki gündem oldu.

“EYT Mİ” DEDİ, GÜLÜMSEDİ

Bir gazeteci, Nebati’ye EYT ile ilgili soru yöneltirken, Nebati “EYT mi” diyerek gülümsedi. Soruya yanıt vermeyen Nebati, genel kurulun gerçekleştirileceği salona doğru yürümeye devam etti.

 

ELEŞTİRİLERE NEDEN OLDU

Nebati’nin ‘umursamaz’ tavrı sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

“KENDİNCE KÜÇÜMSÜYOR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Nebati’nin tavrını sosyal medyada yaptığı paylaşımla eleştirdi.

Ağbaba şunları söyledi:

“EYT Hazine’ye takıldı deniyor ama…

+ EYT? EYT mi?

– Evet, emeklilikte yaşa takılanlar…

Nebati milyonları ilgilendiren bir konuyu kendince küçümsüyor, ilk kez duymuş gibi yapıyor. Gerçi ilk kez duymuş bile olabilir, öyle bir vasıfsızlık..”

“MİLYONLARCA İNSAN TEK KELİME BEKLERKEN… YAZIK”

CHP’li Deniz Demir de sosyal medya hesabından Nebati’nin videosunu paylaşarak, “Milyonlarca insan ağzından çıkacak tek kelimeyi beklerken… Yazık!” ifadelerini kullandı.

Nureddin Nebati EYT sorusuna gülüp geçti! Sosyal medyada tepki yağdı

Yorumlar kapalı.