‘O Kız’ dizisinin ‘Kadir’i Erkan Petekkaya iki köy okulunun tadilatını üstlendi

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya önceki gün Beşiktaş’ın kadın taraftar grubu ‘Çarşı Kadın’ın Akatlar’daki deposuna sürpriz bir ziyarette bulundu. Depoda kitap paketleyen Erkan Petekkaya ayrıcaiki okulun tadilat masraflarını üstlendiğini de açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘O Kız’ın ‘Kadir’i, yıldız oyuncu Erkan Petekkaya önceki gün Beşiktaş’ın kadın taraftar grubu ‘Çarşı Kadın’ın Akatlar’daki deposuna sürpriz bir ziyaret yaptı. Çarşı Kadın, zor durumdaki köy okullarındaki öğrencilere kitap, kırtasiye, ayakkabı, mont gönderiyor.

‘O Kız’ dizisinin 'Kadir'i Erkan Petekkaya iki köy okulunun tadilatını üstlendi

Kadir’e evet demeden önce oldukça zorlandığını dile getiren Erkan Petekkaya, “Biraz zor oldu, çok zor bir rol çünkü. İlk başladığım günden baya bir düşündüm, ‘Oynasam mı? Oynamasam mı?’ diye. Ama sonunda mesleki olarak bana katacaklarına inandığım için bu riski göze aldım. Büyük bir riskti aslında. Zannediyorum ki fena olmadı. Daha da iyi olacak. Çok farklı, çok zor bir karakter. Kadir için bir sürü şey çalıştım. Araştırma yaptım, günlerce haftalarca uyumadım. Ama doğru bir yolu yakaladığıma inanıyorum” demişti.

Köy okulunun tadilatını üstlendi

Erkan Petekkaya da yanında 250 kitap getirmişti. Köy okullarına gönderilmek üzere kendi elleriyle kitapları kolilere ayırdı.

Hayırseverliğiyle tanınan ve yaptığı yardımların duyulmasını çok istemediğini sürekli belirten Erkan Petekkaya “Büyük şehirlerdeki imkanlara sahip olmayan birçok okul var. Eğitim olmadan hiçbir şey olmaz. Hepimizin taşın altına elimizi koymamız şart” dedi.

Petekkaya ayrıca iki okulun tadilat masraflarını üstlendi. Oyuncu “Ne zaman istenirse eğitim için emrinize amadeyim” dedi.

‘O Kız’ dizisinin 'Kadir'i Erkan Petekkaya iki köy okulunun tadilatını üstlendi

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAMIZ LAZIM”

Kitapları özenle paketleyen Petekkaya şöyle konuştu:

“Büyük şehirlerdeki imkanlara sahip olmayan birçok okul var. Eğitim olmadan hiçbir şey olmaz. Hepimizin taşın altına elini koyması şart.”

“EĞİTİM İÇİN EMRİNİZE AMADEYİM”

Oyuncu ayrıca, iki okulun da tadilatını üstlendi.  Petekkaya, “Ne zaman istenirse eğitim için emrinize amadeyim” diye konuştu.

‘O Kız’ dizisinin ‘Kadir’i Erkan Petekkaya iki köy okulunun tadilatını üstlendi

Yorumlar kapalı.