O Ses Türkiye Şampiyonu belli oldu! İşte O Ses Türkiye’nin büyük ödülü

O Ses Türkiye'de şampiyonu canlı yayında belli oldu. Yapılan elemeler sonrası yarışmanın finaline kalan 2 isim Devrim Seyrek ve Hasan Koçak oldu. O Ses Türkiye'de birinci olan isim güzel bir otomobilin sahibi oldu. Peki O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

O Ses Türkiye’de final heyecanı sürüyor. Bu akşamki bölümde yarışmanın şampiyonu olacak isim belli olacak. Bilindiği üzere yarı final sonrası Beyazıt Öztürk’ün 3, Ebru Gündeş’in 3, Murat Boz’un 2, Oğuzhan Koç’un 2 yarışmacısı finale kalmaya hak kazanmıştı. Bu noktada ise “2021-2022 O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu, birinci olan yarışmacı kim?” soruları yanıt aramaya başladı. Milyonlar şimdi büyük ödülün sahibi olacak o ismi merak ediyor. Peki, O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? İşte detaylar…

O Ses Türkiye 2022 şampiyonun belli olmasına kısa süre kala yarışmacılar yarı finalde sahne aldı. Jüri üyeleri arasında Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Oğuzhan Koç’un yer aldığı yarışmada seyircilerin verdiği oylar ile finale kalan ilk isim Murat Boz’un takımından Hakkı İlek oldu.

Sonraki performansta ise Beyazıt Öztürk’ün takımından Baran Turan ve Ebru Gündeş’in takımından Mustafa Açıkgöz eşleşti. Bu turda da Mustafa Açıkgöz finale kaldı.

O Ses Türkiye Şampiyonu belli oldu! İşte O Ses Türkiye'nin büyük ödülü

SON 2’YE KALAN İSİMLER

O Ses Türkiye’de finale çıkan iki isim belli oldu. O Ses Türkiye’nin ilk finalisti Oğuzhan Koç’un takımından Hasan Koçak oldu. Diğer finalist ise Beyazıt Öztürk’ün takımından Devrim Seyrek oldu.

Devrim Seyrek final mücadelesinde ‘Yalnızım ben’ isimli şarkıyı seslendirdi. Seyrek şarkısını söyledikten sonra yaptığı konuşmada, “Buradaki 10 kişi de bence şampiyon. Buraya geldiğimizden beri arkadaşlığı hiç ihmal etmedik.” dedi.

Hasan Koçak final mücadelesinde tulum çalarak ‘cilveloy’ şarkısını seslendirdi.

O Ses Türkiye Şampiyonu belli oldu! İşte O Ses Türkiye'nin büyük ödülü

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

O Ses Türkiye’nin bu yıl kazanan ismi belli oldu. O Ses Türkiye onuncu sezonun şampiyonu Hasan Koçak oldu. Oğuhan Koç’un takımından olan Hasan Koçak şu açıklamalarda bulundu:

Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Ben Artvin’den geliyorum. Çok gururluyum.

O Ses Türkiye Şampiyonu belli oldu! İşte O Ses Türkiye’nin büyük ödülü

Yorumlar kapalı.