Oğuzhan Koç, ayakkabılarıyla dalga geçen ‘Gossip Pasta’ hesabını ifşa etti: Simit sat onurlu yaşa

Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, ayakkabılarıyla dalga geçen Gossip Pasta adlı Instagram sayfasının kim olduğunu ifşa etti. Zehir zemberek sözlerle ateş püsküren Koç, "Onursuz, kaçak göçek insanlara prim veren, takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılık. Simit sat onurlu yaşa" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Demet Özdemir ile 8 ay süren evliliğini bitiren ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, paylaşımları ve kıyafet tercihleriyle sık sık magazin gündeminde yer alıyor.

Son olarak ayakkabı tercihleriyle sosyal medyada konuşulan olan Koç, uzun zamandır adını gizli tutarak paylaşım yapan fenomen Gossip Pasta’nın kimliğini ifşa ederek sert ifadeler kullandı.

“GÖZ GÖZE GELSEK SELAM VERİRKEN TİTREYECEK”

İlginç ayakkabıları Gossip Pasta tarafından esprili bir dille paylaşılan Oğuzhan Koç, Gossip Pasta adıyla paylaşım yapan kişinin Çağla Çetin olduğunu iddia etti.

Oğuzhan Koç, ayakkabılarıyla dalga geçen 'Gossip Pasta' hesabını ifşa etti: Simit sat onurlu yaşa

Bununla da yetinmeyen şarkıcı, Çetin’i etiketleyerek şunları yazdı:

“Göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak (ne isim ne soy isim belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasına terlik, tayt link vererek yol bulmaya devam ediyorlar.”

“SİMİT SAT ONURLU YAŞA”

Daha sonra Gossip Pasta’nın hesabını paylaşan Oğuzhan Koç, “Vatandaşları, tanınmış isimlerin üzerine salarak her yerden fotoğraf, video alıp sayfasında paylaşarak para kazanmaya çalışan Çağla ve Çağla gibi bedavacı tüm hesapları ifşa ediyorum bundan sonra. Hakikaten simit sat onurlu yaşa. Alın siz meçhul şarkıcı” dedi.

Oğuzhan Koç, ayakkabılarıyla dalga geçen 'Gossip Pasta' hesabını ifşa etti: Simit sat onurlu yaşa

Oğuzhan Koç, ayakkabılarıyla dalga geçen ‘Gossip Pasta’ hesabını ifşa etti: Simit sat onurlu yaşa

Yorumlar kapalı.