Oğuzhan Uğur isyan etti: Resmen slogan atasım var; beni zorla solcu yapacak

YouTube’da hazırladığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla ilgiyle izlenen müzisyen Oğuzhan Uğur, CHP’li Abdüllatif Şener’i konuk edeceği program öncesi, salonun son anda AVM yönetimi tarafından iptal edildiğini duyurdu. Tepkisini kendisine ait Twitter hesabından dile getiren Uğur, "Bu program beni zorla solcu yapacak ha" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzhan Uğur, YouTube kanalı Babala TV’de düzenlediği “Mevzular Açık Mikrofon” programı için CHP’li Abdüllatif Şener’in katılacağı çekim öncesi salonun son anda AVM yönetimince iptal edildiğini duyurdu.

Uğur, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Abdullatif Şener AK Parti kurucularındandı. Şimdi CHP Milletvekili. 16sında konuğumuz oluyor. Bu bir başvuru tiviti değil. Çünkü salon, AVM yönetimi tarafından son dakika iptal edildi. Başvurular salon bulunca. Bu program beni zorla solcu yapacak ha. Resmen slogan atasım var şu an.”

 

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener de yaptığı paylaşımla duruma şu tepkiyi gösterdi: “Babala TV’de 16 Ocak Pazartesi günü programımız var. Adımı duyan AVM sahibi korkudan salon anlaşmasını iptal etmiş. Gençler gelecek korkakların değil, geleceğe umut ve cesaretle yürüyenlerindir! Ve biz aynı gün bir başka salonda birlikte olacağız!”

Oğuzhan Uğur isyan etti: Resmen slogan atasım var; beni zorla solcu yapacak

Yorumlar kapalı.