Oğuzhan Uğur’dan yardım isteyen enkaz altındaki kadının bebeği donarak öldü! “Biz ölseydik keşke… O anne ağlamasaydı”

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde enkaz altında kalan bir anne, Oğuzhan Uğur’un ekibini arayarak yardım istedi. Son durum hakkında açıklama yapan Oğuzhan Uğur "Yardım bir türlü ulaşmıyor… Kadın az evvel tekrar aramış. Bebeği donarak ölmüş…" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle çok sayıda kişi yaşamını yitirdi, binlerce kişi yaralandı.

YouTuber Oğuzhan Uğur, kendi ekibini arayan bir kadının yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yardımın bir türlü ulaşmadığını söyleyen Uğur, annesinin yanında göçük altında olan bebeğin donarak yaşamını yitirdiğini bildirdi.

“YARDIM HALEN YOK”

Uğur, Twitter hesabından şunları yazdı:

“Elbistan’da, küçük bebeğiyle göçük altında kalmış bir anne. Ekibime ulaşıyor. Ekibimden Ceren yetkililere ulaşmaya çalışırken bir yandan da kadını konuşarak sakinleştirmeyi deniyor. Yardım bir türlü ulaşmıyor… Kadın az evvel tekrar aramış. Bebeği donarak ölmüş… Yardım halen yok.

Halen enkaz altındalar. Kahramanmaraş Elbistan Denizkent sitesi Kümbet Mah. Ceyhan Su nehri karşısı. Gülseman Antepli (0542 142 30 11 ) Halen yardım bekliyorlar… Biz ölseydik keşke… O anne ağlamasaydı”

Oğuzhan Uğur’dan yardım isteyen enkaz altındaki kadının bebeği donarak öldü! “Biz ölseydik keşke… O anne ağlamasaydı”

Yorumlar kapalı.