Olaylı Adana Demirspor maçından sonra Fenerbahçe’den flaş karar!

Fenerbahçe, yönetim kurulunu topladı ve Türkiye Futbol Federasyonu'na gitme kararı aldı. Saat 16.00'da gerçekleşmesi beklenen görüşmede Adana Demirspor-Fenerbahçe mücadelesinde verdiği kararlarla gündemi sallayan Ali Palabıyık'ın düdüğü asması talep edilecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un önderliğinde toplanan yönetim kurulu, hakem kararlarıyla ilgili olarak yeni bir yol haritası belirledi. Sonrasında ise bugün saat 16:00 sularında Türkiye Futbol Federasyonu’na giderek, konuyla ilgili görüşme kararı alındı. Sarı-lacivertlilerin TFF ile yapacağı bu görüşmede Ali Palabıyık’ın düdüğünü asmasını talep edecek.

“BIÇAK KEMİĞE DAYANDI”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, “Hakem katliamıyla ilgili görüşlerimizi dün yönetim kurulu üyemiz Selahattin Baki belirtti. Yapılan hatalar Fenerbahçe’yi yarıştan kopartacak aşamaya geldi ve bıçak kemiğe dayandı. Aldığımız karar sonucu, yönetim kurulumuz saat 16:00 TFF’ye bir ziyarette bulunma kararı almıştır. Bunların detaylar başkanımız tarafından paylaşılacak.” ifadelerini kullandı.

“OFSAYTIMSI, ELİMSİLERİN ALTINDA KALACAKSINIZ”

Tartışmalar devam ederken Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabından da bir video paylaşıldı. Ali Palabıyık’ın verdiği tartışmalı kararlarının olduğu videoya, “Ofsaytımsı, elimsilerin altında kalacaksınız” notu düşüldü.

Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada Divan Kurulu üyelerine çağrı yapıldı.

Fenerbahçe’den yapılan açıklama şöyle:

“Saygıdeğer Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz,

2 Şubat 2023’te oynanan Adana Demirspor – Fenerbahçe maçının ardından oluşan gündem doğrultusunda,

Fenerbahçe Spor Kulübü camiası olarak yüksek bir farkındalık ve kararlılıkla Kulübümüzün atabileceği adımları konuşacağımız, 4 Şubat 2023’te Faruk Ilgaz Tesislerimizde gerçekleşecek yılın ilk Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısına katılımınızı azami seviyede bekliyor; camiamızı Fenerbahçe için hep birlikte sorumluluk almaya, ses yükseltmeye davet ediyoruz.”

Olaylı Adana Demirspor maçından sonra Fenerbahçe’den flaş karar!

Yorumlar kapalı.