“Onu öpmek için elime geçen fırsatı kullandım” demişti! Brad Pitt, Margot Robbie’nin gündeme oturan itirafıyla ilgili sessizliğini bozdu

Babylon filminde Brad Pitt ile başrolü paylaşan Margot Robbie filmde öpüşme sahnesi olmamasına rağmen, Brad Pitt’le öpüşebilmek için yönetmenle konuşarak senaryoya öpüşme sahnesi ekletti. Robbie geçtiğimiz günlerde “Onu öpmek için elime geçen fırsatı kullandım” derken Brad Pitt ise “Beni öpmek Margot Robbie'nin filmde yaptığı en 'terbiyeli' şeydi!” açıklamasını yaptı. Robbie’nin bu hareketi sosyal medyada tartışmalara neden olurken, bazı kullanıcılar “Bunu isteyen bir erkek oyuncu olsaydı?” sorusunu sordu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

32 yaşındaki Avustralyalı aktris Margot Robbie; Leonardo DiCaprio, Jonah Hill ve Matthew McConaughey ile birlikte rol aldığı 2013 yapımı ‘The Wolf of Wall Street’ filminde rol aldıktan sonra dünya çapında bir yıldız haline gelmişti.

Yer aldığı yapımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü isim, geçtiğimiz günlerde, yakında gösterime girecek olan Oscar adayı filmi ‘Babylon’daki rol arkadaşı Brad Pitt ile öpüştüğü sahneyle ilgili dikkat çeken itiraflarda bulunmuştu.

“SENARYODA YOKTU”

Filmde, 1920’lerin Hollywood’unda her türlü eğlence fırsatını değerlendiren çılgın bir yıldız adayını canlandıran aktris, E! News’a yaptığı açıklamada öpüşme sahnesinin yönetmen Damien Chazelle’in orijinal senaryosunun bir parçası olmadığını açıklamıştı. Güzel oyuncu, 58 yaşındaki Pitt’le öpüşmeyi; yapılacaklar listesindeki önemli bir maddeyi yerine getirme şansı olarak teklif ettiğini anlatmıştı:

“Öpüşme sahnesi senaryoda yoktu. Ama ‘Brad Pitt’i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?’ diye düşündüm ve bunu yaptım.”

“BU FIRSAT BİR DAHA KARŞIMA ÇIKMAYABİLİR”

Robbie, yönetmen Chazelle’i, Brad ile aralarında bir öpücük ekleme konusunda nasıl ikna ettiğinden de bahsetmişti. Hollywood yıldızı; “‘Damien, bence Nellie gidip Jack’i öpebilir'” dedim. Damien da, “Şey, evet olabilir. Hey bekle, dur. Sen sadece Brad Pitt’i öpmek istiyorsun!” diye konuşmuş ve şöyle devam etmişti:

“Ve ben de, ‘Bu fırsat bir daha karşıma çıkmayabilir’ dedim. Damien, ‘Öpüşme sahnesi karaktere uyuyor’ dedi, ben de ona katıldığımı söyledim.”

TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Margot Robbie’nin çok konuşulan itirafı sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar Robbie’yi eleştiri yağmuruna tutarak “Bunu isteyen bir erkek oyuncu olsaydı?” sorusunu sordu.

”FİLMDE YAPTIĞI EN TERBİYELİ ŞEY BENİ ÖPMESİYDİ”

Tüm bu gelişmelerin ardından olayın bir diğer kahramanı Brad Pitt ise konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Pitt, yaşanan tartışmaların çok uzağında bir açıklama yaparak şunları söyledi;

“Oyuncuların kendi karakter yorumları için sinemada her zaman yer vardır. İnanın bana, Margot’nun bu filmde yaptığı en ‘terbiyeli’ şeydi bu. Performansı alev alevdi, şimdiye kadar gördüklerimin en iyisiydi.”

“Onu öpmek için elime geçen fırsatı kullandım” demişti! Brad Pitt, Margot Robbie’nin gündeme oturan itirafıyla ilgili sessizliğini bozdu

Yorumlar kapalı.