Onur Akay’ın Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk iddiası şoke edecek!

Onur Akay, bugün bir televizyon programına konuk oldu. Bir dönem adı Serra Arıtük ile anılan Neslihan Atagül’ün eşi oyuncu Kadir Doğulu hakkında magazin gündemine bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Esra Sönmezer’in ‘Pembe Pijama’ adlı programına konuk oldu. Akay’ın ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili iddiası ise izleyiciyi şoke etti.

Geçen aylarda Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin boşanacağını iddia eden Onur Akay, bir başka magazin programında çiftin bir ödül töreni öncesi araya girenler sayesinde barıştığını ifade etmişti.

Akay şimdi ise canlı yayında herkesi şoke eden bir açıklama yaptı. Onur Akay, “Kulislerde olan iddia, konuşuluyor. Benim kulağıma geldi” dedi.

Akay, ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün eşi oyuncu Kadir Doğulu’nun, bir dönem dizi partneri olan Serra Arıtürk’le imam nikâhlı evli olduğunu iddia etti.

“Serra Arıtürk oyuncu partneriydi Kadir Doğulu’nun. Onunla imam nikâhlı evlendiğini söyleyenler var” ifadelerini kullanan Akay, bu duyumu Doğulu ve Atagül çiftinin yakın çevresinden aldığını ve bu yakın çevresinin içinde ünlü isimlerin de olduğunu öne sürdü.

Söz konusu iddiaya ilişkin Doğulu cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi.

Onur Akay’ın Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk iddiası şoke edecek!

Yorumlar kapalı.