“Oylarımız baraj altına düştü” diyen İYİ Partili Aytun Çıray milletvekilliği adaylığından çekildi: Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olması için çok çalışacağım

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, “Oylarımız baraj altına düştü” diyerek milletvekilliği adaylığından çekildiğini duyurdu. Listelerin YSK’ya teslim edilmesine saatler kala bu paylaşımı yapan Çıray’ın açıklamasında "İzmir'de saygıdeğer Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması ve kriz sonrası baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım” ifadelerine yer vermesi dikkat çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı paydaşlarından İyi Parti’nin milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etmesine saatler kala dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, Milletvekilliği adaylığından çekildi.

MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞINDAN ÇEKİLDİ

Çıray haberi Twitter hesabından duyurdu. Çıray’ın bundan sonraki süreçte, İYİ Parti’nin baraj altına düşen oylarını yükseltmek için çalışacağını söylemesi dikkat çekti.

“BARAJ ALTINA DÜŞEN OYLARIMIZI YÜKSELTMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM”

Çıray, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “14 Mayıs sonrası Türkiye’ye farklı zeminde katkıda bulunmak umuduyla İYİ Parti milletvekili adaylığımdan feragat ediyorum. İzmir’de saygıdeğer Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olması ve kriz sonrası baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım. Yaşasın Atatürk!”

“Oylarımız baraj altına düştü” diyen İYİ Partili Aytun Çıray milletvekilliği adaylığından çekildi: Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olması için çok çalışacağım

Yorumlar kapalı.