Oyuncu Esra Sönmezer, Cengiz Kurtoğlu ve Mustafa Can kavgası ile ilgili ifade verdi

Geçtiğimiz günlerde Esra Sönmezer'in de katıldığı bir doğum günü partisinde Cengiz Kurtoğlu ve Mustafa Can isimli iş insanı arasında kavga çıkmıştı. Sönmezer, yaşananların sorulması üzerine, "Gerekli ifademi karakolda verdim. Vatandaşlık görevimi yaptım. Güzel başlayan bir gece, anlam veremediğim şekilde tatsız bitti" açıklamasını yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Oyuncu Esra Sönmezer, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Pandemi nedeniyle iki yıldır tiyatro sahnesinden uzak kalan Sönmezer, vodvil tarzında yeni bir oyun hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi.

‘Seni Gidi Beni’ isimli oyunun provasından çıktığını belirten Esra Sönmezer, “Her şey yolunda arkadaşlar. Yeni bir oyun hazırlığımız var. Ocak ayında inşallah sahnede olacağız.” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Sönmezer’in de katıldığı bir doğum günü partisinde Cengiz Kurtoğlu ve Mustafa Can isimli iş insanı arasında kavga çıkmıştı. Olayın karakola intikal etmesiyle taraflar birbirinden şikâyetçi olmuş ve ifade vermişti.

Kavga sırasında orada bulunan Esra Sönmezer, yaşananların sorulması üzerine, “Gerekli ifademi karakolda verdim. Vatandaşlık görevimi yaptım. Güzel başlayan bir gece, anlam veremediğim şekilde tatsız bitti.” dedi.

 

Oyuncu Esra Sönmezer, Cengiz Kurtoğlu ve Mustafa Can kavgası ile ilgili ifade verdi

Yorumlar kapalı.