Oyuncu İbrahim Çelikkol ayrıldığı eşine büyük jest yaptı

Geçtiğimiz haziran ayında beş yıllık eşi Mihre Mutlu'dan boşanan İbrahim Çelikkol, eşi ve oğluna yeni bir ev tutarken, kendisi de annesinin yanına taşındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İbrahim Çelikkol, beş yıllık mimar eşi Mihre Mutlu ile haziran ayında yollarını ayırmıştı. Anlaşmalı olarak tek celsede boşanan çift, üç yaşındaki oğulları Ali için dost kalmayı tercih etti.

“Eski eşine bırakmış”

Gazeteci Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; Riva Konakları’ndaki saray yavrusu evini Hadise-Mehmet Dinçerler çiftine kiraya veren oyuncu, 70 bin liralık aylık kirayı eski eşine bırakmış. Eski eşinin ve oğlunun rahatı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan İbrahim Çelikkol, onlara da yeni bir ev tutmuş. Hatta eski eşini dinlenmesi için geçtiğimiz günlerde Akyaka’ya tatile bile göndermiş.

Oyuncu İbrahim Çelikkol ayrıldığı eşine büyük jest yaptı

“Cihangir’de yaşamaya devam edecek”

Bu arada kendisi de annesinin isteği üzerine, Cihangir’e annesinin yanına taşınmış. Bu zor günlerde annesiyle birbirlerine destek olan Çelikkol, kendine yeni bir ev bulana kadar Cihangir’de yaşamaya devam edecekmiş. Yakışıklı oyuncu gerçekten hem hayırlı evlat hem de hayırlı bir ‘ex’miş.

Oyuncu İbrahim Çelikkol ayrıldığı eşine büyük jest yaptı

Yorumlar kapalı.