Oyuncu Nilüfer Açıkalın’a şok suçlama: ‘Babamın parasıyla jigolo tuttu’

Oyuncu Nilüfer Açıkalın, 19 yıllık sevgilisi yönetmen Orhan Oğuz'la ayrılıp yeni bir ilişkiye başlamıştı. Açıkalın'a eski sevgilisi Orhan Oğuz'un kızı Ebru Oğuz'dan şoke eden bir suçlama geldi. Ebru Oğuz'un sosyal medyada hedef aldığı Nilüfer Açıkalın, savcılığa başvurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Nilüfer Açıkalın, 19 yıllık sevgilisi yönetmen Orhan Oğuz’la ayrılıp yeni bir ilişkiye başlamıştı. Açıkalın’a eski sevgilisi Orhan Oğuz’un kızı Ebru Oğuz’dan magazin gündemine bomba gibi düşen bir suçlama geldi.

“BABAMIN PARASIYLA KENDİNE JİGOLO TUTTU”

Nilüfer Açıkalın, ünlü yönetmenle beraberliği bitince, Jehat Hekimoğlu ile yeni bir ilişkiye başladı. Ebru Oğuz ise sosyal medyada Nilüfer Açıkalın’ı hedef alan “Babamın parasıyla kendisine jigolo tutmuş. Paraları yemeye devam ediyor” diye paylaşım yaptı.

Savcılığa başvuran Açıkalın; Ebru Oğuz’un kendisine ve sevgilisine sarf ettiği sözler için cezalandırılmasını talep etti.

“NİLÜFER’İN SONUNA KADAR YANINDAYIM”

Kızının şoke eden paylaşımı sonrası Orhan Oğuz, suskunluğunu bozmuştu. Nilüfer Açıkalın’ın yanında olduğunu belirten yönetmen, kızını bu konuda çok kez uyardığını belirtmişti.

“19 yıl hayatımı paylaştığım oğlumun annesi olan Nilüfer Açıkalın kızım tarafından çok çirkin ve asılsız saldırılara maruz kaldığı için çok üzgünüm. Nilüfer’in sonuna kadar yanındayım…”

“Söylenenler yalan yanlış uydurma akla mantığa aykırı. Nilüfer sustukça artan kin dolu sözlerin amacını, 25 yıldır süren bu tacizin nedenini anlayabilmiş değilim…”

“Kızımın attığı iftiralar, çarpık bilgiler aleni saldırıdır. Hiçbir suçu olmayan gerçek bir sanatçıyı itibarsızlaştırma çabasıdır. Kızımı çok kez uyardığım halde bunu yapmaya yıllarca devam etti…

“Nilüfer de haklı olarak artık yasal süreci başlattı. Nilüfer her zaman kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir insandır. Bana düşen oğlumu en iyi şekilde büyüten bu kadının haksızlığa uğradığını söylemektir.”

EN BAŞINDAN BERİ KARŞIYDI

Nilüfer Açıkalın, yönetmen Orhan Oğuz ile 19 yıl süren bir ilişki yaşadı. Ancak bu ilişkiye, yönetmenin ilk evliliğinden olan kızı Ebru Oğuz hep karşıydı. İddiaya göre Ebru, beraberlik boyunca Nilüfer Açıkalın’a hep saygısız davrandı, hakaretler savurdu. Açıkalın ise sevgilisine duyduğu saygı nedeniyle üvey kızına ses çıkarmıyor, bu hakaretleri sineye çekiyordu.

Orhan Oğuz’la yolları ayrılan Nilüfer Açıkalın, önceki akşam erkek arkadaşı müzisyen Jehat Hekimoğlu ile Cihangir’de görüntülenmişti.

Oyuncu Nilüfer Açıkalın’a şok suçlama: ‘Babamın parasıyla jigolo tuttu’

Yorumlar kapalı.