Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar kimdir, nereli? Samar Dadgar kaç yaşında, Mesleği ne?

Özcan Deniz'in yeni eşi Samar Dadgar, magazin takipçilerinin gündeminde yer alıyor. İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar ile bir süredir aşk yaşıyordu. Peki, Özcan Deniz ile evlenen Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özcan Deniz ile süpriz bir şekilde evlenen Samar Dadgar’ın kariyeri ve hayatı ile merak konusu oldu. Özcan Deniz’in yeni eşi Samar Dadgar, magazin takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Eski eşi ile ev yüzünden mahkemelik olan Özcan Deniz, İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar ile bir süredir aşk yaşıyordu. Peki, Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Samar Dadgar, Özcan Deniz birlikteliği ile kariyeri ile merak edilen isim olmaya devam ediyor. İranlı bir moda tasarımcısı olan Samar Dadgar, 28 yaşında.28 yaşında olan Dadgar ile Özcan Deniz’in birlikteliğinin 2020 yazında başladığı iddia edildi. Özcan Deniz önceki eşi Feyza Aktan’dan Haziran 2019’da boşanmıştı.

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar kimdir, nereli? Samar Dadgar kaç yaşında, Mesleği ne?

SAMAR DADGAR KİMDİR?

Samar Dadgar, Özcan Deniz’den 22 yaş küçüktür. Özcan Deniz’in sevgilisi Samar Dadgar 1994’te İran’da doğmuştur. Samar Dadgar eğitim hayatını yaşadığı ülke olan İran’da başlamıştır. Dadgar ilerleyen dönemlerde ailesiyle birlikte yurt dışına taşınma kararı almıştır. Eğitimini de Avrupa’da devam ettirmiştir.

SAMAR DADGAR’IN MESLEĞİ NE?

İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar, Samar Dadgar House Of Galus markasının kurucusu ve sahibidir.

SAMAR DADGAR KAÇ YAŞINDA?

Özcan Deniz’den 22 yaş küçük olan Samar Dadgar, 1994’te İran’da doğmuştur.

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar kimdir, nereli? Samar Dadgar kaç yaşında, Mesleği ne?

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu ve 2023 Ocak ayında hayatını birleştirdiği modacı sevgilisine olan aşkını bu sözlerle ilan etmişti:

NADİDE BİR ‘VAR’SIN

Tam “kaybettim” dendiği zaman bulunansın. Vicdansın, Baharsın, Denizsin, Kumsalsın…Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın…İyi ki de “inatsın”,sabırsın. Onca “yok”luğa sahiplerin arasında nadide bir “VAR”SIN..

 

 

Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar kimdir, nereli? Samar Dadgar kaç yaşında, Mesleği ne?

Yorumlar kapalı.