Pamela Anderson beşinci kez boşanıyor!

2020 yılında koronavirüs pandemisinin en yoğun olduğu dönemde bir anda evlilik kararı alan yıldız aradan 13 ay geçtikten sonra bu kez de boşanmaya karar verdi. Bu, ünlü yıldızın beşinci boşanması olacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 yılının Noel döneminde, önce koruması olduğu ileri sürülen ancak Kanada’daki bir hayvan barınağının inşaatı sırasında tanıştıkları sonradan ortaya çıkan Dan Hayhurst ile evlenen Pamela Anderson şimdi de boşanıyor. Bu, gençlik yıllarında rol aldığı Baywatch (Sahil Güvenlik) adlı diziyle ün kazanan Anderson’ın beşinci boşanması. 54 yaşındaki Anderson eski eşlerinden biriyle iki kez evlenip boşanmıştı.

Hayhurst ile memleketi olan Kanada’nın Ladysmith kasabasında evlenmişti Pamela Anderson. Bu aşk ve evliliğin kendisi için bir dönüm noktası olduğunu söylemişti Anderson. “Artık köklerime dönme zamanı” diyerek de ABD, Malibu’daki evini satışa çıkarmıştı.

54 yaşındaki yıldız, Dan Hayhurst’ten boşanmaya karar verdi. Rolling Stone Dergisi’ne konuşan bir kaynak, çiftin evliliğinin koronavirüs pandemisinin içine soktuğu durumda hızlı geliştiğini ama artık miladını doldurduğunu söyledi.

The Sun Gazetesi’ne konuşan bir kaynak da pandemide her dakikayı birlikte geçirdiklerini ama Anderson daha çok tanıma fırsatı buldukça eşinin, olmasını umduğu insan olmadığını anladığını ifade etti.

 

Pamela Anderson beşinci kez boşanıyor!

Yorumlar kapalı.