Para karşılığı çıplak fotoğraf istemişti: BBC’deki sapık ekran yüzünün kimliği ifşa oldu!

Dünyanın önde gelen medya kuruluşlarından olan İngiliz BBC’de cinsel taciz, fuhuş ve pedofili suçlamalarının odağındaki ekran yüzünün ismi belli oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere, son günlerde arka arkaya ifşa olan BBC’nin ekran yüzünü tartışıyor. Dün gece saatlerinde ünlü ekran yüzü Huw Edwards’ın eşi Vicky Flind, eşinin skandalın ortasındaki isim olduğunu söyledi.

Flind, eşinin hastanede tedavi altında olduğunu söylerken 61 yaşındaki Edwards hakkında yeni iddialar da ortaya çıktı. İngiliz medyasında yer alan haberlerde Edwards’ın yanında çalışan deneyimsiz TV personeline uygunsuz davrandığı ve cinsel içerikli mesajlar atarak “elinde tuttuğu gücü istismar ettiği” belirtildi.

Para karşılığı çıplak fotoğraf istemişti: BBC’deki sapık ekran yüzünün kimliği ifşa oldu!

BBC olayla ilgili soruşturma başlatılırken Edwards’ın eşi Flind de, “Eşim şu an hastanede tedavi altında ve ailemiz son birkaç günü çok zor bir şekilde geçiriyor. Onun akıl sağlığını ve çocuklarımı korumak için bu açıklamayı yapıyorum. Ciddi bir mental sağlık sorunu y aşıyor” dedi.

Birkaç yıldır depresyonda olduğu öğrenilen Edwards’ın durumunun son günlerde daha da kötüye gittiği belirtildi.

KRALİÇE’NİN ÖLÜM HABERİNİ VERMİŞTİ

İngiliz kamuoyu tarafından tanınan bir isim olan Edwards, geçen yıl Kraliçe Elizabeth’in ölümünü kamuoyuna açıklayan isim olarak akıllarda kalmıştı. Kraliçe’nin ölümünden sonra haberi milyonlarca izleyiciye aktarmak için 10 saniyesi olan Edwards, Kral Charles’ın taç giyme töreni, 2019 seçimleri ve benzeri birçok gelişmeyi de aktarmıştı.

Ekran önünde sakin bir tavır içerisinde olan Edwards BBC News’in en çok kazanan ismiydi. Huw’un yılda 435 bin pound kazandığı açıklanmıştı.

NE OLMUŞTU?

İngiliz medyası geçen hafta BBC’de tanınan bir spikerin bir gence cinsel içerikli fotoğraflar karşılığında para gönderdiğini yazmış fakat spikerin ismi açıklanmamıştı. Bu para ile gencin uyuşturucu bağımlılığının finanse edildiği de kayıtlara geçti.

Haberlerin yayılmasından sonra BBC bahsi geçen sunucuyu açığa alırken soruşturma başlattı. Eş zamanlı olarak İngiliz polisi de soruşturma başlatırken, gencin ailesi sunucuyu BBC’ye şikayet etmelerine rağmen Edwards’ın uzun süre görevini sürdürdüğünü söyledi.

Londra Emniyet Müdürlüğü, suçlamalarla ilgili cezai bir soruşturmaya yer olmadığını tespit ettiğini duyurdu.

Para karşılığı çıplak fotoğraf istemişti: BBC’deki sapık ekran yüzünün kimliği ifşa oldu!

Yorumlar kapalı.