Parasını batan bankaya yatıran Sharon Stone gözleri dolarak anlattı: Servetimin yarısını kaybettim

Katıldığı bir etkinlikte parasının yarısını batan Silicon Valley Bank’a yatırdığı açıklayan Sharon Stone gözyaşlarına boğuldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sharon Stone katıldığı yardım gecesinde yaptığı konuşmada parasının yarısını Silicon Valley Bank’a yatırdığı ama bankanın battığını açıkladı.

Kadın Kanser Araştırma Fonu’nun (WCRF) bağış toplama etkinliği sırasında Cesaret Ödülü’nü kabul ederken gözyaşlarına boğulan ünlü sanatçı ne kadar para kaybettiğini açıklamadı.

Son zamanlarda oldukça sıkıntılı günler yaşayan sanatçı ‘Temel İçgüdü’ rolünden sonra oğlunun velayetini kaybetmişti. Sharon Stone’un erkek kardeşi Patrick ise 11 aylık bebeğini trajik bir şekilde kaybettikten sonra 57 yaşında ölmüştü.

Kürsüde yaptığı konuşma sırasında oldukça duygusallaşan Stone, “Ben teknik bir aptalım. Paramın yarısını bu bankacılık olayına kaptırdım” dedi. “Ağabeyim yeni öldü ama bu benim bu organizasyonda yardımcı olmayacağım anlamına gelmez” diyerek sözlerine devam eden Stone “Bir politikacının bana neyi yapıp neyi yapamayacağımı söylemesini istemiyorum. Nasıl yaşayıp yaşayamayacağımı ve hayatımın değerinin ne olup olmadığını onlar söylememeli” ifadelerini kullandı.

Kadın Kanser Araştırma Fonu’nun Unutulmaz Akşam Yardımı Galası Beverly Hills’te gerçekleşti. Galaya Rebel Wilson, Nia Vardalos, Rachel Zoe, Lisa Rinna ve Harry Hamlin, Julianne Hough ve Chord Overstreet de katıldı.

Parasını batan bankaya yatıran Sharon Stone gözleri dolarak anlattı: Servetimin yarısını kaybettim

Yorumlar kapalı.