Parkta uyurken üstünden çim biçme makinesi geçen kadın hayatını kaybetti

ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki bir parkta uyuyan evsiz bir anne, çim biçme makinesi tarafından ezildikten sonra hayatını kaybetti. Kadının ölümü sonrasında cesedinin parçalarının düzgün taşınmadığı da iddia edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27 yaşındaki Christine Chavez, 8 Temmuz günü öğlen saatlerinde Kaliforniya’daki Modesto şehrinde yer alan Beard Brook Park’ın uzun çimenlerinde yatarken, biçme makinesine sahip bir John Deere traktörü kullanan çalışan çimleri biçmeye başladı.

Modesto polisi, kimliği belirsiz çalışanın, “çimenlerde içinden geçtiği bir beden fark edinceye kadar” uyuyan kadını görmediğini söyledi.

Çalışan hemen 911’i aradı, ancak Chavez’in olay yerinde öldüğü açıklandı.

“PARÇALARI ORTADA BIRAKILDI”

Genç kadının cesedinin olaydan sonra dikkatsizce taşındığı ve bazı ceset parçalarının olay yerinde bırakıldığı iddia edildi. Chavez’in kız kardeşi Rosalinda, Fox 40’a “Onun büyük parçalarını her yerde bıraktılar, çimlere saçılmış halde bıraktılar” dedi. Chavez’in babası Christopher, ölümünden sonraki günlerde kızının kemiklerinin, kafatasının ve dişlerinin parçalarını cebe atabildiğini söyledi. Aile üyeleri, “saygısız ve başarısız bir temizlik” olarak adlandırdıkları şeyin kederlerini artırdığını söylediler.

Aile, kalıntıları dikkatsizce taşınmasının, kadının şehrin binlerce evsiz sakininden biri olması nedeniyle olabileceğine inanıyor.

Modesto Bee’ye göre, 9 yaşında bir kızı olan Chavez, son üç veya dört yıldır evsizdi ve trajik ölümünden bir gün önce yakındaki E&J Gallo Şaraphanesi tarafından resmi olarak satın alınan parkta sık sık uyuyordu.

Parkta uyurken üstünden çim biçme makinesi geçen kadın hayatını kaybetti

Yorumlar kapalı.