Pegasus’tan çalışanlarının “rakılı Kadir Gecesi” paylaşımına inceleme

Pegasus Hava Yolları çalışanlarının 'Kadir Gecesi özel' yazılı paylaşımı hakkında Pegasus'tan açıklama geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pegasus Hava Yolları, bir grup çalışanının içki masasında çekilen bir fotoğrafı “Kadir gecesi özel, Rabbim kabul etsin” ifadeleriyle paylaşması sonrası açıklamada bulundu.

Paylaşımdaki ifadelerin şirketin duruşuyla bağı olmadığının vurgulandığı açıklamada “27 Nisan akşamı kişisel bir sosyal medya hesabı üzerinden kişiye özel bir ortamda yapılan bir paylaşımın, farklı mecralarda şirketimiz ile ilişkilendirilmesi nedeniyle açıklama yapmak isteriz. Bu görüş ve ifadeler kişisel olup şirketimizin duruşu ile bir bağı yoktur” ifadelerine yer verildi.

‘Etik-ahlak kuruluna aktarıldı’

Konunun şirketin etik-ahlak kuruluna iletildiğini belirten açıklamada “Pegasus Hava Yolları olarak; ilgili paylaşımda yer alan dini inanç, toplumsal düşünce ve fikirlerle atfen rencide edici ifadeleri kesinlikle kabul edilemez buluyoruz. Bu çerçevede, konunun acilen şirketimizin etik-ahlak kuruluna aktarıldığını, gerekli aksiyonların ivedilikle alınacağını bildirmek isteriz. Kurallarımız, tüm çalışanlarımız için istisnasız uygulanmaktadır” denildi.

Pegasus’tan çalışanlarının “rakılı Kadir Gecesi” paylaşımına inceleme

Yorumlar kapalı.