Pelin Karahan kimdir, kaç yaşında, nereli? Pelin Karahan’ın çocuğu var mı?

Oyuncu Pelin Karahan'ın eşi Bedri Günay akciğer embolisi geçirmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Pelin Karahan kimdir, kaç yaşında, nereli?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Pelin Karahan’ın eşi ameliyata alındı. Karahan eşinin sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Bunun üstüne Pelin Karahan arama motorlarında araştırılmaya başlanan isimlerden oldu.

Pelin Karahan kimdir, kaç yaşında, nereli? Pelin Karahan'ın çocuğu var mı?

Pelin Karahan kimdir, kaç yaşında, nereli?

1984 tarihinde Ankara’da doğup büyüyen Karahan’ın babası Düzceli annesi ise Antalyalıdır. Ayrıca anneanne tarafından Arnavut kökenli. Dede tarafından Selanik göçmenidir. İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Anne ve babası Pelin Karahan henüz 8 aylıkken boşandı. Karahan, annesi ile yaşadı. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Aynı yıl Polis Koleji’ni kazandı. Daha sonra Polis Kolejini bırakıp Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’ne devam etti. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu. İstanbul’a yerleşip Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi. Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan’ı canlandırdı. Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru Dizisinde İnci Dereli rolünü canlandırdı.

TRT Okul’da “Bir Evde” adlı hayvan bakımı programını sundu.

Show TV’de “Pelin Karahan ile Nefis Tarifler” adlı yemek programını sundu.

2022 yılında ise Star TV’de Ramazan Ayı boyunca yayımlanan Pelin’in Mutfağı adlı programını sundu.

Pelin Karahan’ın çocuğu var mı?

Ekim 2011 yılında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona’da evlendi. Ancak Bekiroğlu’ndan 2013 yılı Kasım ayında boşandı. 24 Haziran 2014’te iş insanı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı’nda evlendi. Çiftin Ali Demir ve Can Eyüp isminde iki çocuğu var.

 

 

 

Pelin Karahan kimdir, kaç yaşında, nereli? Pelin Karahan’ın çocuğu var mı?

Yorumlar kapalı.