Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay kimdir? Bedri Güntay’ın sağlık durumu nasıl?

Oyuncu Pelin Karahan'ın açıklamalarına göre eşi Bedri Güntay acil ameliyata alındı. Ünlü isim eşinin son durumu hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Pelin Karahan’ın son dakika açıklamalarına göre eşi Bedri Güntay, akciğer embolisi sebebiyle acil olarak ameliyata alındı. Karahan, Instagram hesabından duyuru yaptı.

Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay kimdir?

1984 yılında doğan Bedri Güntay, Anadolu Üniversitesi, İşletme Bölümü’nden mezundur. 24 Haziran 2014 yılından beri Pelin Karahan’ın eşi olan Güntay, bir güvenlik şirketinin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Pelin Karahan ve Bedri Güntay iki çocuk sahibidir.

Bedri Güntay’ın sağlık durumu nasıl?

Pelin Karahan eşi Bedri Güntay’ın sağlık durumu hakkında Instagram hesabından şu açıklamaları yaptı: “Sosyal medyada ve basında çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum. Eşim Bedri Güntay, bugün teşhisi konulan akciğer embolisi nedeniyle acil ameliyata alınmıştır. Yapılan anjiyo gayet başarılı geçti şu an hastanede gözetim altında devam ediyor süreci. Arayan soran herkese çok teşekkürler, şu an aramalara ve mesajlara dönemiyorum. Anlayışınız için teşekkürler. Sevgiler.”

Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay kimdir? Bedri Güntay'ın sağlık durumu nasıl?

Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay kimdir? Bedri Güntay’ın sağlık durumu nasıl?

Yorumlar kapalı.