Pınar Aydın’dan yıllar sonra gelen ‘Arka Sokaklar’ itirafı

Arka Sokaklar dizisinde oynadığı Rıza Baba'nın kızı Pınar rolü ile tanınan Pınar Aydın, yıllar sonra dizi hakkında bir pişmanlığını dile getirdi. Pınar Aydın'dan fenomen dizi Arka Sokaklar ile ilgili itirafı geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2000’lerin ilk yıllarına damga vuran ‘Popstar’ yarışmasının büyük ilgi görmesinden sonra televizyon izleyicileri ‘Akademi Türkiye’ ile tanıştı. 2007’de hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun birinci, Tolga Futacı’nın ikinci olduğu müzik yarışmasında, sesi ve güzelliği kadar sıra dışı tarzıyla dikkatleri çeken Pınar Aydın ise üçüncü seçildi.

Evlenip Giresun’a yerleşen Aydın, Habertürk’e verdiği röportajda Arka Sokaklar ile ilgili bir pişmanlığını açıkladı. Pınar Aydın pişmanlığını şu sözler ile dile getirdi:

‘”Ben aslında Erler Film’in başka bir projesinde başrol olacaktım. Gülşen Bubikoğlu’nun rol aldığı eski bir filmi dizi olarak çekeceklerdi. Proje iptal olunca beni ‘Arka Sokaklar’a dahil ettiler. 2 yıl boyunca çalıştım. Sonra ayrılmak istedim. Bu kararı aldığıma da pişmanım. Neden bıraktım, bilmiyorum. 20’li yaşlarda çocukça davrandım sanırım. Gözükaraydım o zaman. Şimdi olsa daha mantıklı davranırdım.”

Arka Sokaklar’ benim oyunculuk kariyerimde çok etkili olmuştur. Hala da oluyor diyebilirim. İnsanlar ‘Rıza babanın kızı işte’ diye sesleniyor. Gençliğimin vermiş olduğu tecrübesizlikten diziyi bıraktım. Sevmediğimden değil. Haftanın iki günü çekime gidiyordum ama bana yetmiyordu. Daha fazla çalışma arzusu içindeydim. İçim içime sığmıyordu. Şimdiki aklım olsa tabi asla bırakmazdım.

Şimdilerde Giresun’da yaşayan Arka Sokaklar’ın Pınar’ı eşi ve iki oğluyla sakin bir yaşam sürüyor.

 

 

Pınar Aydın’dan yıllar sonra gelen ‘Arka Sokaklar’ itirafı

Yorumlar kapalı.