Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı çiftinden kötü haber

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile adından söz ettiren Pınar Deniz ile Evlilik Hakkında Her Şey'de Yıldırım'ı canlandıran sevgilisi Yiğit Kirazcı koronavirüse yakalandı. Pınar Deniz'in koronavirüse yakalanması nedeniyle Yargı dizisine 9 Ocak'a kadar ara verilirken Evlilik Hakkında Her Şey'in akıbeti de merak konusu oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rol aldıkları filmin setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz ve sevgilisi Evlilik Hakkında Her Şey’in Yıldırım’ı Yiğit Kirazcı’dan kötü haber geldi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ünlü çift koronavirüse yakalandı. Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından evde kendilerini karantinaya aldı.

Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması nedeniyle Yargı dizisi 9 Ocak’a kadar ara verdi. Yiğit Kirazcı’nın rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ne karar verdiği henüz açıklanmadı.

Dizinin yapım şirketi Ay Yapım’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında “Kısa bir sağlık arası veriyoruz. 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de görüşmek üzere” denildi.

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı çiftinden kötü haber

Yorumlar kapalı.