Pucca’dan 1 yıl sonra gelen intikam: Eski eşine çelenk gönderdi

Gerçek ismi Selen Pınar Işık olan 'PuCCa' takma adlı sosyal medya fenomeni, 2019 yılında oyuncu Osman Karagöz'den boşanmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ikili, 14 Şubat Sevgililer Günü için yaptığı paylaşımla güldürdü. PuCCa boşandığı eşi Osman Karagöz'e "Çok şükür iyi ki seni boşamışım" yazılı çelenk gönderdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya paylaşımları yoğun ilgi gören PuCCa lakaplı Selen Pınar Işık ve eski eşi Serhat Osman Karagöz, yine dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 14 Şubat nedeniyle eski eşine çelenk yollayan PuCCa’ya Serhat Osman Karagöz’den yanıt gecikmedi.

‘İYİ Kİ SENİ BOŞAMIŞIM’ NOTLU ÇELENK

Pucca, ayrıldığı eşi Serhat Osman Karagöz’e 14 Şubat Sevgililer Günü için “Çok şükür iyi ki seni boşamışım” notlu çelenk gönderdi.

Karagöz yanıt olarak sosyal medya hesabından, “Tamam da çelenk de göndermezsin be. Öldüm sandım. Mahalle cenazem var sandı” ifadesine yer verdi.

Öte yandan Karagöz’ün geçen sene 14 Şubat Sevgililer Günü’nde eski eşine bir demet gül ile birlikte gönderdiği not olay olmuştu. Ünlü oyuncu, “Kim bilir beraber olsaydık şu an 6. Sevgililer Günü’nü beraber kutluyor olacaktık. Şu an Kapadokya’da sen, ben, Batı ortalığı izliyor olabilirdik. Sana sürpriz yapmak için bir hafta öncesinde tatlı bir telaş içinde olacaktım ama şu an öyle telaşsızım ki; gram pişman değilim. İyi ki boşandık, ne rahatım ya! Mis gibi hayatım. Boşandığın için teşekkür ederim. Ya ben nefes alıyormuşum… Bu çiçeği boşandığımız için kalpten yolluyorum.” ifadelerini kullanmıştı. Işık, eski eşinin gönderdiği bu notu “Gerçek bir ruh hastasısın!” notuyla yayınlamıştı.

 

Pucca’dan 1 yıl sonra gelen intikam: Eski eşine çelenk gönderdi

Yorumlar kapalı.