Rafet El Roman’ın eski eşi Tuğba Altıntop’tan çok konuşulacak itiraf: 8 tane imam nikâhı kıydım, baktım olmadı hemen ayrıldım

2003 yılında şarkıcı Rafet El Roman’dan boşanan eski Türkiye güzeli Tuğba Altıntop, katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak itiraflarda bulundu. “7 kocalı Hürmüz’den fazlayım” diyen Altıntop, "8 imam, 1 resmi nikâh kıydım. Doğruyu söylüyorum. Baktım olmadı hemen ayrıldım” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Türkiye güzeli ve sunucu Tuğba Altıntop, Ensonhaber’in YouTube kanalında Magazin Müdürü İlker Koç’un konuğu oldu. 1996 yılında nikâh masasına oturduğu ünlü şarkıcı Rafet El Roman’la 2003 yılında yollarını ayıran Altıntop programda dikkati çeken bir açıklama yaptı.

Tuğba Altıntop, İlker Koç’un “Resmi evlilik yapmadan imam nikâhın oldu mu” sorusuna, “7 kocalı Hürmüz’den fazlayım. 8 imam, 1 resmi nikâh kıydım. Doğruyu söylüyorum. Baktım olmadı hemen ayrıldım. Mehir almadım. Rafet’te de mehir vardı. Hiç birisinden mehir almadım. Ben yeter ki boşanayım derdindeyim. 2,5 – 3 yıl, 2 yıl, 1 hafta, 10 gün süren de oldu. Sizin bildiğiniz isim değil, sadece Rafet’i biliyorsunuz” diye yanıt verdi.

Tuğba Altıntop, “Rafet’ten boşanırken 20 bin TL tazminat aldım. O zaman ‘Bu parayı da istemiyorum’ dedim. Çünkü bir kızıma 10, öbürüne de 10 şeklinde yorumlanacaktı. ‘Kızlarını sattı diye manşet atılacak’ dedim. Gerçekten de öyle manşetler atılmıştı” dedi.

Altıntop, “Ben olmayınca yeter ki boşanayım derdindeyim” dedi. Yeniden evlenmek istediğini de belirten Tuğba Altıntop, “Allah izin verirse tabii ki resmi ve imam nikâh olmak kaydıyla aklımdaki kişiyle evlenirim” şeklinde konuştu.

Rafet El Roman’ın eski eşi Tuğba Altıntop’tan çok konuşulacak itiraf: 8 tane imam nikâhı kıydım, baktım olmadı hemen ayrıldım

Yorumlar kapalı.