Rasim Ozan Kütahyalı’dan Ekrem İmamoğlu yorumu: Muhalefetten kim aday olursa olsun kazanır bitti bu seçim

Rasim Ozan Kütahyalı, Ekrem İmamoğlu hakkında verilen siyasi yasağın onanması halinde muhalafetin seçimi kazanacağını işaret ederek "AK Partililer ayağa kalkmalı, bu karar kınanmalı" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki ‘siyasi yasak’ davasında karar açıklandı. 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası alan İmamoğlu için TCK 53. maddesi de işletilerek siyasi yasak getirildi.

Ekrem İmamoğlu’na getirilen hapis kararı sonrası siyasilerden destek mesajları gelirken, gazeteciler de durumu yorumladı. Rasim Ozan Kütahyalı, Cüneyt Özdemir’in Youtube kanalında yaptığı canlı yayına bağlandı.

“KİMİ KOYARSA KOYSUN ADAY, MUHALEFET SEÇİMİ KAZANIR”

İmamoğlu hakkında verilen kararı ve sonrasında İmamoğlu’nun Meral Akşener ile birlikte yaptığı açıklamalarını değerlendiren Kütahyalı, seçimi muhalefetin kazanacağını söyledi.

AKP’lilerin bu karar itiraz etmesi gerektiğini de vurgulayan Kütahyalı, şu ifadeleri kullandı:

“Titriyorlar, güvenlik bürokratları, en kritik kurumlar titriyorlardı, böyle bir karar nasıl olur diye. Çünkü aynı zamanda Türkiye için milli güvenlik riskidir bu karar. Diyelim şöyle düşünelim “İmamoğlu’nu aday yaptırmıyorlar” tamam olabilir. Abi muhalefetten kim aday olursa olsun kazanır bitti bu seçim. Eğer İmamoğlu siyasi yasak onanırsa, Gültekin Uysal da kazanır, Davutoğlu da kazanır, Kemal Bey de kazanır. Kimi koyarsan koy kazanır. Eğer bu yasak olursa, muhalefet seçimi almıştır. Muhalefet sevinmeli.

“AK PARTİLİLER AYAĞA KALKMALI, BU KARARI KINAMALI”

AK Partilileri burada uyarmak istiyorum. Hepsi ayağa kalkmalı. Tüm AK Partililer ayağa kalkmalı, bu kararın kınanmasını istemeli.”

Rasim Ozan Kütahyalı’dan Ekrem İmamoğlu yorumu: Muhalefetten kim aday olursa olsun kazanır bitti bu seçim

Yorumlar kapalı.