Reha Muhtar hakkında flaş iddia: Küfürler savurdu, kavga çıkardı

Kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla, eski eşi Deniz Uğur ile mahkemelik olan Reha Muhtar’ın, müdavimi olduğu bir mekanda kavga çıkardığı iddia edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

90’lı yılların fenomen spikeri Reha Muhtar ile eski eşi Deniz Uğur arasında sular durulmuyor.

Muhtar’ın kızına şiddet uyguladığını söyleyerek geçici velayeti alan Deniz Uğur, bir yandan da oğlunun velayeti almak için çaba harcıyor.

Velayet krizi ve şiddet iddialarıyla gündemden düşmeyen Reha Muhtar’ın geçtiğimiz günlerde müdavimi olduğu bir mekanda kavga çıkardığı öne sürüldü.

Reha Muhtar hakkında flaş iddia: Küfürler savurdu, kavga çıkardı

TELEFONDA DENİZ UĞUR’A KÜFÜR ETTİ

İddiaya göre, mekana oğluyla giden Reha Muhtar telefonda Deniz Uğur’la kavga etmeye başladı. Oğlunun yanında eski eşine hakaret ve küfürler yağdıran Muhtar’ın sesi yükselince, diğer müşteriler rahatsız olmaya başladı.

MEKAN SAHİBİ UYARDI

Hürriyet’te yer alan habere göre; Müşterilerin rahatsız olmasıyla mekân müdürünün yanına gittiği Muhtar, hiçbir uyarıya aldırış etmeden müdürün üzerine yürüyerek hakaretlerini sürdürdü.

Mekandan gitmeyi kabul etmeyen Muhtar’ın, garsonların servis açmaması üzerine iyice sinirlendiği ve küfürler savurarak oğluyla birlikte mekandan ayrıldığı kaydedildi.

Reha Muhtar hakkında flaş iddia: Küfürler savurdu, kavga çıkardı

Yorumlar kapalı.