Reha Muhtar’dan Tamer Karadağlı’ya bomba gönderme!

Kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemde olan ünlü spiker Reha Muhtar, bir dönem eski eşi Deniz Uğur'la yaşadığı ilişki çok konuşulan oyuncu Tamer Karadağlı'yla ilgili sosyal medyadan paylaşım yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski eşi Reha Muhtar‘ın kızına şiddet uyguladığını iddia ederek mahkemeye başvuran Deniz Uğur, yayınladığı ses kaydı ile ülke gündemine oturmuştu. Muhtar bu kez eski eşi Deniz Uğur’un bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Tamer Karadağlı‘yı hedef aldı. Attığı tweet ile ünlü oyuncuya göndermede bulundu.

SULAR DURULMUYOR

tv100’de yer alan habere göre Reha Muhtar ile oyuncu Deniz Uğur arasındaki velayet davası, aylardan bu yana gazete manşetlerinden inmiyor. Muhtar’ın oğlu Poyraz’ın velayeti babasında kalırken, kızı Mina’nın geçici velayeti ise anne Deniz Uğur’a verildi. Ancak mahkemenin kararını vermesi de ikili arasındaki gerginliği yatıştırmadı.

Deniz Uğur, geçtiğimiz günlerde Reha Muhtar’ın bir restoranda garsonlarla tartıştığı anlara ilişkin görüntüleri yayınladı. Ayrıca Muhtar’ın akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etti. Geçtiğimiz günlerde ise Muhtar’ın müdavimi olduğu bir restorandan garsonlarla tartıştığı için ayrılmak zorunda kaldığı iddia edildi.

KARADAĞLI İÇİN OLAY GÖNDERME

Bu gelişmelerin ardından bir hamle de Reha Muhtar’dan geldi. Muhtar daha önce Seren Serengil’i arayarak “Reha’ya destek verme” dediğini açıkladığı oyuncu Tamer Karadağlı‘yla ilgili paylaşım yaptı. Muhtar, son yaşanan olayları işaret ederek, “Çocuklar Duymasın istedim olmadı mevlam” ifadeleriyle Çocuklar Duymasın dizisindeki Haluk’la özdeşleşen Karadağlı’ya göndermede bulundu.

Reha Muhtar'dan Tamer Karadağlı'ya bomba gönderme!

Reha Muhtar’dan Tamer Karadağlı’ya bomba gönderme!

Yorumlar kapalı.