Remington’dan erkeklerin hayatını kurtaracak kolaylıkta bir ürün

Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinesinin mucidi Remington, Üstün teknolojiyle geliştirdiği son model hibrit tıraş makinesi Omniblade serisini Türk erkekleriyle buluşturuyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinesinin mucidi Remington, Üstün teknolojiyle geliştirdiği son model hibrit tıraş makinesi Omniblade serisini Türk erkekleriyle buluşturuyor. Bakımına önem veren erkekler için özel olarak tasarlanan çok fonksiyonlu bu ürünle son derece pratik ve cilde yakın bir tıraş deneyimi mümkün.

Elektrikli kişisel bakım ürünlerinde dünyanın lider markası Remington, inovasyona verdiği önemi şimdi de erkekler için ürettiği yeni bir tıraş makinesi ile gösteriyor. Kullanıcılarının talep ve ihtiyaçları doğrultusunda üstün teknolojiyle geliştirilen çok fonksiyonlu Omniblade serisi, yeni özel kesim ve dokulu bıçak dizaynı ile cilde yakın bir tıraş deneyimi sağlıyor. Diğer tıraş makinelerinden farklı olarak 0,15 mm kısalığa kadar etkili olabilen Omniblade, hem keyifli hem de son derece pratik ve konforlu bir tıraş deneyimi sunuyor.

Remington’dan erkeklerin hayatını kurtaracak kolaylıkta bir ürün

Cilde yakın bir tıraş sağlayan özel kesim ve dokulu bıçaklarıyla 0,15 mm’ye kadar kesim performansı gösteren Omniblade, ayarlanabilir tarağa ve birçok farklı fonksiyon için özel olarak geliştirilen ilave aparatlara sahip. 50 mm ana bıçağı, ayarlanabilir hassas kadranlı tarağı (0,5-5 mm) ve 3/6/9 mm burun ve kulak düzeltici aparatı ile en üst düzeyde hassas yüz bakımı sağlarken vücut tarağıyla da temiz görünen bir tıraş keyfi deneyimlenmesini sağlıyor.

Yeni Omniblade LED şarj göstergesi ise, kullanıcısına herhangi bir sürpriz yaşatmadan özgüntar yaratmasına imkan sunuyor. Kolay temizlenebilmesi için %100 su geçirmez olarak geliştirilen ürün şık çantasıyla saklama kolaylığı da sağlıyor.

5 yıllık bıçak garantisiyle kişisel bakım deneyimini en üst seviyeye çıkaran Remington Omniblade, bakımlı görünmekten ödün vermeyen, sakallarını ister kısaltan ister düzelten erkeklerin günlük bakım rutinine ekleyecekleri bir ürün.

Remington’dan erkeklerin hayatını kurtaracak kolaylıkta bir ürün

Yorumlar kapalı.