Rıdvan Dilmen spor yorumculuğunu bıraktı

Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, NTV'den ayrıldığını ve yorumculuğu bıraktığını açıkladı. Dilmen mesajında, "43 yıl önce lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk futbol ailesine, onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğim Milli Futbolcu- Teknik Direktör - Futbol Yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci bugün itibariyle sonlandırıyorum." ifadelerine yer verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rıdvan Dilmen, NTV’den ayrıldığını ve yorumculuğu bıraktığını açıkladı. Kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dilmen sert açıklamalarda da bulundu.

İşte o paylaşımda yer alan ifadeler:

“43 yıl önce lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk futbol ailesine, onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğim Milli Futbolcu- Teknik Direktör – Futbol Yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci bugün itibariyle sonlandırıyorum. Vicdanım çok rahatım. Hiçbir şahıs, camia ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı.”

“Son dönemde organize bir şekilde hedef gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları başkaları gibi kabul etmem mümkün değildir!”

“Yakın bir zamanda bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve azmettiricilerini bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.”

Rıdvan Dilmen spor yorumculuğunu bıraktı

Rıdvan Dilmen spor yorumculuğunu bıraktı

Yorumlar kapalı.