Rihanna anne oldu!

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Rihanna doğum yaptı. 13 Mayıs'ta bebeğini kucağına aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Rihanna, annelik sevinci yaşadı. Daha önce sevgilisi tarafından aldatıldığı öne sürülen ve ardından dedikoduları yalanlayan Rihanna, 13 Mayıs’ta bebeğini kucağına aldı. TMZ’nin çifte yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre; Çiftin çocuklarının cinsiyetinin erkek olduğu öğrenildi. Oğluna kavuşan ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

‘İHANET’ İDDİALARI

Rihanna, bebek heyecanı yaşarken hiç beklemediği bir haberle sarsılmıştı. İddiaya göre; Rihanna, sevgilisi tarafından aldatılmıştı. Rocky’nin, ünlü yıldıza ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile ihanet ettiği ileri sürülmüştü. Ancak taraflar, geçtiğimiz haftalarda “aldatma” ve “ayrılık” söylentilerini yalanlamıştı.

Rihanna anne oldu!

‘ZAMANLA BENİM AİLEM OLDU’

Öte yandan daha önce arkadaş olduğu kişilerle kolay kolay romantik türde bir ilişkiye girmediğini belirten ünlü yıldız, partneri Asap Rocky için, “Onu tanımak için ve onun da beni tanıması için acele etmedim.” ifadelerini kullanmıştı.

Sevgilisi için “Zamanla benim ailem oldu.” diyen Rihanna, annesinin de ilk andan itibaren ona bayıldığını söylemişti. Rocky ile ilişkilerindeki en sevdiği şeyin şeffaflık olduğunu belirten yıldız, hedefler, korkular ve özgüvensizler hakkında açıkça konuşabildiklerini dile getirmişti.

Rihanna anne oldu!

Yorumlar kapalı.