Rolü için 9 kilo alan Büşra Pekin: Dilber Ay çok performans gerektirecek bir karakter

Sanatçı Dilber Ay'ın hayatını konu alan biyografik film Dilber Ay'da sanatçının kendisini oynayan Büşra Pekin, karakteri için samimi itiraflarda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süredir ekranlardan ve beyazperdeden uzak kalan oyuncu, başrolünde oynadığı “Dilber Ay” filminin heyecanını yaşadığını söyledi.

4 Şubat Cuma günü vizyona girecek yapımda ünlü sanatçı Dilber Ay’ı canlandıran Pekin, gala için hazırlıklarının devam ettiğini belirtti:

“Uzun aradan sonra böylesine özel bir projeyle tekrar beyazperdede olmak gerçekten heyecan verici. ‘Dilber Ay’ çok özel bir proje oldu benim için. Gerçekleştireceğimiz gala için hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Umarım vizyona girdiğinde izleyenler tarafından da beğenilen bir Film olur.”

Büşra Pekin, “‘Bir Oyuncu olarak baktığımızda Dilber Ay çok performans gerektirecek bir karakter. Yürümesi, oturması, bakışları, konuşması, çok kendine has. Bu beni çeken taraftı, farklı ve özgün olması. Bütün videolarını görmek istedim. Onları arayıp bulmak bir bakıma zorlayıcıydı. Bir taraftan şarkı söyleme kısmında hiç bilmediğim bir alanda mücadele vereceğimi biliyordum ama orada da eninde sonunda bunu doğru bir yere taşıyacağımıza hep inandım. Çünkü yanımda da çok doğru insanlar vardı. Diyalekt ve konuşma olarak bir yörenin insanı değildi.” şeklinde konuştu.

Rolü için 9 kilo alan Büşra Pekin: Dilber Ay çok performans gerektirecek bir karakter

Yorumlar kapalı.