Ronaldo’dan sonra Messi de dudak uçuklatan bir rakamla Suudi Arabistan’da! Saatte 1 milyon TL kazanacak

Dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal’e transfer olacağı iddia edildi. Yıldız futbolcu, yıllık 400 milyon euroyu bulan teklifi kabul etmesi durumunda, rakibi Cristiano Ronaldo’yu geride bırakacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransız devi PSG ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Efsanesi olduğu Barcelona’ya dönmesi beklenen Arjantinli’nin Ronaldo ile yeniden karşı karşıya gelmeye hazırlandığı duyuruldu. Fransız haber ajansı AFP’de yer alan habere göre, Messi, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile her konuda anlaşma sağladı.

400 MİLYON EURO KAZANACAK

Kısa bir süre önce Al Hilal’in Messi’ye yıllık 400 milyon euro teklif ettiği duyuruldu. Cristiano Ronaldo’nun yıllık 200 milyon euroluk kazancından iki kat daha fazla bir teklifle karşı karşıya kalan Messi’nin, Al Hilal’e ‘EVET’ dediği vurgulandı.

SAATTE 1 MİLYON TL KAZANACAK

Lionel Messi’nin yıllık kazancı, aylık, günlük ve saatlik olmak üzere dilimlere ayrıldı. Yıldız futbolcunun saatli kazancı 46 bin 296 Euro’ya (Yaklaşık 1 milyon TL) denk geliyor.

Yıllık: 400.000.000€

Aylık: 33.333.333€

Günlük: 1.111.111€

Saatlik: 46.296€

Dakikada: 772€

Saniyede: 13€

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Oyuncu ile kulüp arasındaki görüşmelerde artık sona gelindiği ve her konuda anlaşma sağlandığı kaydedildi. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’in kısa süre içinde resmi açıklamayı yapmasının beklendiği de aktarıldı.

Ronaldo’dan sonra Messi de dudak uçuklatan bir rakamla Suudi Arabistan’da! Saatte 1 milyon TL kazanacak

Yorumlar kapalı.