Rusya’dan Avrupa’ya tehdit gibi Noel mesajı! Enerji kriziyle alay ettiler

Rusya televizyonu, Avrupa Birliği’ni etkileyen enerji kriziyle ilgili bir reklam yayınladı. Reklamda, "Böyle devam ederse kış daha zor olacak" mesajı verildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya’nın Ukrayna Savaşı nedeniyle Batı’nın uyguladığı yaptırımlara cevap olarak Avrupa’ya giden gaz akışını neredeyse durdurması, AB ülkelerini son yılların en büyük krizi ile karşı karşıya getirdi.

Devlet Başkanı Vladimir Putin destekçisi televizyon kanalı, bir reklam vererek Avrupa’ya tehdit gibi bir propaganda yaptı.

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Noel mesajında enerji krizine yer verdi. Devlet liderleri de kazaklarla pozlar verdi. Görüntüler, RT televizyonunun hedefine oturdu.

Rusya televizyonunun reklamında bir aile, Avrupa’da Noel kutlamasında görülüyor. Geçmiş kışlarda sıcakta ışıklar içinde Noel kutlayan ailenin 2022 yılında ışıkları yakamadığı ve kışlık giysilerle evlerinde oturduğu görülüyor. Yayınlanan reklamda 2023 yılı da görülüyor, bu kez ailenin yiyecek yemeği olmadığı gibi camlarının ve kapılarının da kırık olduğu anlaşılıyor. Reklamın sonunda medyanız size gerçekleri göstermiyorsa RT var sözleri görülüyor.

 

Rusya’dan Avrupa’ya tehdit gibi Noel mesajı! Enerji kriziyle alay ettiler

Yorumlar kapalı.