Sabah yazarı Hıncal Uluç: “Aşı olmayanlara karşı sert tedbirler” almalı

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Covid-19'un izi dünyadan silinmedikçe, virüsün mutasyona uğrayacağını ve tehlike yaratmaya devam edeceğini belirterek, "Yani hiç kimsenin "Ben aşı olmam" deme hakkı yok. Ama yatırıp zorla aşı da yapamazsınız.. Fakat aşı olmayanlara bazı önlemler getirebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hıncal Uluç bugünkü yazısında koronavirüse karşı alınabilecek önlemleri yazdı. Aşı konusunda sert tedbirlerin alınmasını gerektiğini savunan Uluç, şöyle dedi:

Mesela, pazartesi ilk defa, yasaklar gevşediği için sinemaya gittim. İstinye Park’a girişimde HES kodumu okudular ve ateşimi ölçtüler.

Oysa aşı belgemi sormalıydılar.

Herkese açık İstinye Park’ta dolaşan, oturan insanlar, aşılı olmalılar ki, bu gevşemeler sonunda, New York gibi, maske ve mesafeye de gerek bırakmasın.

Milyonlarca kurallara uyan uygar vatandaş, bir, tek bir isyancıya ya da ne bileyim kimbilir kimin ülkeyi karıştırmak için Kovid’i yaymak, ölümleri artırmak isteyen komplocu bir haine kurban edilmemeli..

Bunun tek çaresi, aşılı ile aşısız vatandaşa ayni uygulamayı yapmamak, aşısıza kısıtlamalar getirmektir.” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın…

Sabah yazarı Hıncal Uluç: “Aşı olmayanlara karşı sert tedbirler” almalı

Yorumlar kapalı.