Sadece 44 gün evli kalmıştı: 4 ay önce boşanan Merve Boluğur’dan dikkat çeken evlilik teklifi paylaşımı

Geçtiğimiz sene nikah masasına oturduğu Mert Aydın ile evliliği 44 gün süren Merve Boluğur, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bir erkekle parmaklarına peçete bağlayarak evlilik teklifi aldığını duyuran Boluğur’un paylaşımı kafaları karıştırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyunculuktan şarkıcılığa transfer olan Merve Boluğur, geçtiğimiz sene DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Gösterişli bir düğünle evlenen Boluğur, 53 gün sonra tek celsede boşandı. Özel hayatıyla konuşulan ünlü ismin son paylaşımı da kafa karıştırdı.

EVLİLİK TEKLİFİ PAYLAŞIMI

Önümüzdeki günlerde yeniden ekranlara dönme sinyali veren Boluğur, bir erkekle parmaklarına peçete bağladığı görüntüyü Instagram hesabından yayınlayarak “I said yes” (Evet dedim) notunu yazdı. Boluğur’un paylaşımındaki elin kimin olduğu merak konusu oldu.

Sadece 44 gün evli kalmıştı: 4 ay önce boşanan Merve Boluğur’dan dikkat çeken evlilik teklifi paylaşımır

“HAYATIMDA BİRİ OLSA LANSE EDERİM”

Sosyal medya hesabından zaman zaman takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur, “Hayatınızda başka biri mi var?” sorusuna”Ben öyle kaçan biri değilim. Hayatımda biri olsa zaten lanse eden biriyim” cevabını vermişti.

 

Sadece 44 gün evli kalmıştı: 4 ay önce boşanan Merve Boluğur’dan dikkat çeken evlilik teklifi paylaşımı

Yorumlar kapalı.