Şahan Gökbakar ‘acil yardım çağrısı’nı yineledi: “Sinirlerime zor hakim oluyorum”

Türkiye'nin birçok bölgesinde orman yangınları devam ederken yangın söndürme ve yardım çalışmalarına ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da katıldı. Gökbakar, yangın bölgelerine giderek "Kendi imkanlarımızla yangına müdahale etmeye çalıştık. Ama buralara artık giremiyoruz. Kimse havadan müdahale etmiyor. Sinirlerime zor hakim oluyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yangın şiddetini rüzgardan artırmaya devam ederken yangın söndürme çalışmaları da sürüyor. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ise Muğla’nın Marmaris ilçesine giderek sosyal medya hesabından acil yardım çağrısında bulundu.

“SİNİRLERİME ZOR HAKİM OLUYORUM”

Dün de Instagram üzerinden acil yardım çağrısında bulunan ve sık sık canlı yayın açarak bölgeden bilgilendirmede bulunan Gökbakar, “Kendi imkanlarımızla yangına müdahale etmeye çalıştık. Ama buralara artık giremiyoruz. Kimse havadan müdahale etmiyor. Sinirlerime zor hakim oluyorum” diye isyan etti.

Helikopter çağrısını yineleyen ünlü komedyen “Helikopter geldi 1 tane… Buna şükür.. ama devamlı sefer yapması lazım” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)’in paylaştığı bir gönderi

“DUYUN ARTIK!”

YouTuber Oğuzhan Uğur da sosyal medya hesabından duruma tepki gösteren isimler arasında yer alıyor. Uğur, oyuncu Şahan Gökbakar’ın videosunu paylaşarak isyan etti. “Adam her gün yangın noktasından canlı yayın yapıyor. Uyarıyor! Yetkililerle bizzat görüşüyor ama boş. Kendi başına malzeme alıyor çabalıyor” diyen Uğur şöyle devam etti:

“Duyun artık! Dün yayında “yanacak” diye uyardığı bölgeler yandı bile. Duyun lütfen. Duyun artık!” 

Şahan Gökbakar ‘acil yardım çağrısı’nı yineledi: “Sinirlerime zor hakim oluyorum”

Yorumlar kapalı.