Şahan Gökbakar isyan etti: İstanbul’un Anadolu Yakası kadar yer yandı burada

Şahan Gökbakar, Marmaris'te yangın bölgesinden yaptığı canlı yayınlara devam ediyor. Gökbakar yangının devam ettiğini ve köylere ilerlediğini söyledi. Bölgeye helikopter gelmesi için yalvaran Gökbakar canlı yayında adeta sinir krizi geçirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahan Gökbakar Marmaris’te  alevlerin etkili olduğu  Turgut Şelalesi için yardım istemeye devam ediyor.  Günlerdir helikopter yardımı isteyen Gökbakar’ın yardım çığlığı sonrası bölgeye  helikopter gönderilmiş ancak soğutma çalışması yapılmadığı için yangın tekrar başlamıştı. Alevlerin Turgut Köyü’ne doğru ilerlediğini belirten Gökbakar hava kararmadan helikopter çalışması ile alevlerin söndürülmesi gerektiğini belirtti.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)’in paylaştığı bir gönderi

Sosyal medyada yaptığı canlı yayında adeta sinir krizi geçiren Şahan Gökbakar şunları söyledi:

“Benim ekipmanım var. Ben kendi evimi korurum. Benim derdim bu güzelliğin yok olmaması. Bütün yarımadayı kaybedebiliriz. Acilen havadan müdahale istiyoruz. Gece burası sahipsiz kalırsa bittik.  Burada insanlar damacana ile yangın söndürmeye çalışıyor.  İtfaiyeler burada ama ortam itfaiyelik değil. Onlar da çaresiz. Bıkmadan söyleyeceğim “havadan müdahale istiyoruz.” Burada 80 yaşında teyzeler ağlıyor. Ben hepsine yardımcı olmaya çalışacağım. Tabi ki devletimiz de edecektir. Ben devletten büyük değilim. Ama bu insanların hayatları gidiyor. Bu güzel ormanları çocuklarımız göremeyecek. Madem THK’nın uçakları kullanılmıyor o zaman yarın ilk işimiz yangın söndürme uçakları olmak olsun. Bir belediyenin yaptığı tema parkına yaptığı harcama ile 24 tane uçak alabiliyoruz. Kendimize ait bir uçak filosu kuralım. “

Şahan Gökbakar isyan etti: İstanbul’un Anadolu Yakası kadar yer yandı burada

Yorumlar kapalı.