Şahan Gökbakar isyan etti: Soğutma çalışması yapılmadı, yangın yeniden başladı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki orman yangınları için sosyal medya hesabından acil yardım çağrısında bulunmasının ardından bölgedeki yangına müdahale edilmişti. Gökbakar, soğutma çalışmaları yapılmadığı için yangının tekrar başladığını duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmaris‘te yaşayan ünlü komedyen Şahan Gökbakar 2 gündür yangın bölgesinden yetkililere sesini duyurmaya çalışıyor. Alevlerin evinin yakınlarına kadar geldiğini söyleyen Gökbakar yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor. Günlerdir yetkililerden yardım isteyen Gökbakar  bölgedeki söndürme çalışmalarının yetersizliğine dikkat çekti. Gökbakar, “Göze göre göre yangın büyüdü” dedi, o anları saniye saniye görüntüledi.

‘Rica ediyorum, havadan müdahale edin’ diyen Gökbakar’ın çağrısının ardından, 3 helikopter olay yerine gelerek yangına müdahalede bulunmaya başladı. Ünlü komedyen, gelen desteğin ardından, “Allah razı olsun. Müdahale geldi teşekkür ederiz ama devam etmesi lazım. Lütfen devam, rica ediyorum. Bütün yetkililer çok çalışıp yoruluyor ama müdahaleyi eksik bırakmasın. Helikopterlerin attığı çok az bir su. Bunun sürekli yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)’in paylaştığı bir gönderi

Soğutma çalışması olmadı, yangın yeniden çıktı

İlerleyen saatlerde Gökbakar yangın bölgesinden yeni bir canlı yayın yaparak, yangının yeniden yangın çıktığını duyurdu. Gökbakar, “Helikopterler geldi buraları ıslattı, ‘Soğutma çalışmaları olmazsa buralar yanar’ dedim. Selimiye’nin ağzına doğru yangın gidiyor. Yangın bu seviyede. İnsanın çığlık atası geliyor. Rica ediyoruz buraya acil helikopterin yangını kesmesi ve soğutmanın yapılması gerekiyor. Göz göre göre aşağıdaki evler mi yansın? Onların evine doğru geliyor. Ev ve işletme sahipleri ağlıyor. Orhaniye’de şu anda yangına müdahale eden 5 tane helikopter olduğunu duydum. Orası da kötü durumdaymış. Ama bir helikopterle bu yangını kesebiliriz” diye konuştu.

Akşam saatlerinde de sosyal medya hesabından canlı yayın yapan ünlü komedyen yayında soğutma ekibinin gelmediğini, bu sebeple de sönen alevlerin yeniden başladığını belirten Gökbakar, tekneden nöbete başladığını belirtti. Elinden fazla bir şey gelmediğini ifade eden Şahan Gökbakar, “Korkum şu, Orhaniye iki üç gün önce bu haldeydi. Orhaniye artık evler yanacak kıvamda. Üç gün önceki Orhaniye’yi gördüğüm için şimdi bunu görüp diyorum ki, eyvah” dedi.

 

Şahan Gökbakar isyan etti: Soğutma çalışması yapılmadı, yangın yeniden başladı

Yorumlar kapalı.