Şahan Gökbakar Kızılay Başkanı’na çağrısını yineledi: Bugün hava güneşli, istifa etmek için çok güzel bir gün Kerem Bey

Komedyen Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'la Twitter'da yaşadığı tartışma sonrası yeni paylaşımlarda bulundu. Gökbakar, Kınık'a istifa çağrısında bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Komedyen Şahan Gökbakar ile çadırların satılmasıyla gündeme gelen Kızılay Başkanı Kerem Kınık arasındaki istifa polemiği devam ediyor.

Gökbakar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün hava güneşli, istifa etmek için çok güzel bir gün Kerem Bey. Afet anında çadır satan bir Kızılay yarattığınız için özür dileyip istifa edin. Haydi Kerem bey.Bir beyaz sayfa isteyin arkadaşlardan ve yazın. “Sağlık sorunlarım sebebiyle veya milletvekili olmak için affımı…” ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhuriyet, Kızılay’ın deposundaki çadırları depremin ilk haftasında AHBAP Derneği’ne sattığını ortaya çıkarmıştı. Tepkilerin ardından “Seçilmiş bir isim olarak görev yapıyorum. Ortaya böyle bir başarı konulmuşken goygoycuların lafı ile hareket etmem” diyerek istifa etmeyeceğini açıklayan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, sosyal medyasından kendi fotoğrafını paylaşarak “Yarışmayan bir insanı yenemezsin” demişti.

Şahan Gökbakar Kızılay Başkanı’na çağrısını yineledi: Bugün hava güneşli, istifa etmek için çok güzel bir gün Kerem Bey

Yorumlar kapalı.