Şahan Gökbakar’dan çok sert Muharrem Sarıkaya tepkisi

İHA muhabiri Ahmet Demir'i Habertürk yayınında tokatlayan Muharrem Sarıkaya, aylar sonra yazılarıyla geri döndü. Duruma sosyal medyadan tepki gösteren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, "Yaptığı rezaleti herkesin gördüğü Muharrem Sarıkaya'yı tekrar yazar kadrosuna katan Habertürk ve yöneticilerini kınıyorum!" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’in konuk olduğu canlı yayında yayına gelerek ses sorununu çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atan Muharrem Sarıkaya görevine döndü.

Yaklaşık 2 ay sonra tekrar habertürk.com.tr’de ‘İkinci şans’ başlığıyla bir yazı yazan Sarıkaya, döndüğünü duyurarak, Demir hakkında, “Yargıda uzlaşarak helalleştim” dedi.

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN SERT TEPKİ

Sarıkaya’nın ‘dönüşü’ sosyal medyada gündem olurken; duruma tepki gösterenlerden biri de ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Habertürk ve yöneticilerini kınadığını belirten Gökbakar, şu ifadeleri kullandı:

“Kendisine yardım etmeye çalışan kameraman kardeşimize, belediye başkanı hanımın ve oradaki diğer insanların gözü önünde şiddet uygulyan, yaptığı rezaleti herkesin gördüğü Muharrem Sarıkaya’yı tekrar yazar kadrosuna katan Habertürk ve yöneticilerini kınıyorum!”

Şahan Gökbakar’dan çok sert Muharrem Sarıkaya tepkisi

Yorumlar kapalı.