Şahan Gökbakar’dan dinozor parklı ‘uzay bileti’ hesabı: ‘…siz ne anlatıyorsunuz?’

İlk Türk astronotu Alper Gezeravcı'nın yolculuğu ve bu yolculuk için verilen bilet parasının 55 milyon dolar olmasına dair yorumlar ve eleştiriler yüksek sesle dile getirilmeye devam ediyor. Şahan Gökbakar da bu tartışmaya dahil oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye gündemini meşgul eden uzay yolculuğunun bilet fiyatıyla ilgili yorumlara kayıtsız kalamadığını gösterdi.

55 milyon dolarlık yolculuk ücreti üzerinden yapılan hesaplara farklı bir bakış açısıyla yaklaşmayı tercih eden Gökbakar, dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in 780 milyon dolar harcadığı Dinozor Tema Parkı’nı hatırlattı.

Şahan Gökbakar bu parka harcanan parayla uzay yatırımlarında çok daha ileri bir boyuta varabileceğimizi söyleyerek neredeyse hiç kimsenin burada harcanan paranın hesabını sormadığını söyledi.

Gökbakar şu paylaşımı yaptı:

“Uzaya astronot yollamak için 55 milyon dolar fazla bulundu… Üzerine herkes konuştu. Ankara’da çalışmayan dinozor tema parkına 780 milyon dolar harcandığında kimse bu kadar konuşmadı.

İşte Japonya 108 milyon dolara aya inmiş, biz sadece astronot yollamışız.

Kardeşim 7 kere aya iniş yapacak para, 15 astronot yollanacak para dinozorlu tema parkına yatırıldı gık demediniz, siz ne anlatıyosunuz?”

Şahan Gökbakar’dan dinozor parklı ‘uzay bileti’ hesabı: ‘…siz ne anlatıyorsunuz?’

Yorumlar kapalı.