Şahan Gökbakar’dan “Erdoğan sayesinde” çıkartmasını hazırlayan tasarımcının gözaltına alınmasına tepki: Sebebini anlayamadım, nasıl bir suç var bunda?

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal market ve mağazalardaki etiketlerin üzerine bırakılan “Erdoğan sayesinde” çıkartmasını hazırlayan tasarımcı Mahir Akkoyun’un gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Çıkartmayı paylaşan Gökbakar, “Bunu tasarlayan genci gözaltına almışlar. Ben sebebini anlayamadım? Nasil bir suç var bunda?” diye sordu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de Mahir Akkoyun market raflarına yapıştırılan “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” yazılı etiketleri tasarladığı için “Cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla gözaltına alındı. Hakkında başka tweet’leri gerekçe gösterilerek ‘seçim kanununa muhalefetten’ de işlem başlatılan Akkoyun adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

“NASIL SUÇ VAR BUNDA?”

Ünlü isimlerden Akkoyun’un gözaltına alınmasına tepki geldi. Komedyen Şahan Gökbakar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bu şekilde sticker tasarlayıp, marketlerde ürünlerin üzerine yapıştırmışlar. Bunu tasarlayan genci gözaltına almışlar. Ben sebebini anlayamadım? Nasıl bir suç var bunda?” ifadelerini kullandı.

“ORTADA HAKARET YOK ELEŞTİRİ VAR”

Akkoyun’un gözaltına alınmasına bir tepki de Mustafa Sandal’dan geldi. Sandal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Şahan Gökbakar’dan “Erdoğan sayesinde” çıkartmasını hazırlayan tasarımcının gözaltına alınmasına tepki: Sebebini anlayamadım, nasıl bir suç var bunda?

Yorumlar kapalı.