Muharrem İnce sanatçılardan özür diledi, Şahan Gökbakar tatmin olmadı: Dengeniz kayıptı, biz bulun diye uğraştık

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, sanatçılara yönelik ettiği sözlerden dolayı özür diledi. İnce’nin paylaşımını alıntılayan Gökbakar “Hah! Kalabalıkta özür de gelmiş. Artık sizle ilgili yazmayacağım. Her yaptığınız hatada, sebep hep başkaları değil mi?” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem İnce tepki gördüğü ‘sözde sanatçılar’ çıkışı sonrası özür diledi. “John Steinbeck, ‘Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz’ der. Üzerimize çok gelindi” diyerek açıklama yapan İnce şunları söyledi:

“Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan “sözde sanatçılar” şeklinde bir ifade çıktı. Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır.”

İnce’yi son günlerde sık sık eleştiren Şahan Gökbakar bu özrü yeterli bulmadı. İnce’nin paylaşımını alıntılayan ünlü komedyen, “Hah! Kalabalıkta özür de gelmiş. Artık sizle ilgili yazmayacağım .Her yaptığınız hatada, sebep hep başkaları değil mi? Parti arkanizda durmadı, sişede durduğu gibi durmadı,bütün sanatçilar size bilinçli saldirdi vs. Dengeniz kayıptı zaten,biz bulun diye ugraştık.Bu kadar oldu.Bye by” ifadelerini kullandı.

 

Muharrem İnce sanatçılardan özür diledi, Şahan Gökbakar tatmin olmadı: Dengeniz kayıptı, biz bulun diye uğraştık

Yorumlar kapalı.