Şahan Gökbakar’dan Yeni Rakı’nın ’14 Mayıs’ göndermeli reklam filmine sert tepki: Yiyorsa bir tarafınız “Akp gittiği gün” diye yapaydınız kampanyanızı?! Yemedi mi?!

Yeni Rakı'nın yayınladığı yeni reklam filminde" O gün geldiğinde böyle kutlayacağız" denildi. Bu sözlerin 14 Mayıs'a gönderme yaptığı düşünülürken komedyen Şahan Gökbakar'dan sert tepki geldi. Kendisine ait sosyal medya hesabından Yeni Rakı'ya seslenen Gökbakar, "Yiyorsa bir tarafınız 'Akp gittiği gün' diye yapaydınız kampanyanızı?! Yemedi mi?" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Rakı yaptığı yeni reklam filmi ile dikkat çekti. 14 Mayıs’a gönderme yaptığı yorumlarına neden olan reklam filminde  “O gün geldiğinde böyle kutlayacağız, birbirimize sarılıp yeniden başlayacağız…” sloganını kullandı.

Eğlenceli görüntülerin yer aldığı reklam filminin sonunda da “100. yılda her sofrayı Cumhuriyet için kuracağız. Nice yüzyıllara” ifadeleri yer aldı.

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN SERT ELEŞTİRİ

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazı ile reklamı sert bir dille eleştirdi. Cumhuriyet’in 100. yılının “ucuz bir algı oyununa kalkan edildiği” görüşünde olan Gökbakar şunları yazdı:

“Yeni Rakı Global, yaptığınız reklam videosunu ayıpladım! Özellikle 29 Ekim gibi bu ulusun en onemli milli gününü, hem de 100. yılında, bu kadar ucuz bir algı oyununa kalkan etmenizi kabul edemiyorum. Yiyorsa bir tarafınız “Akp gittiği gün” diye yapaydınız kampanyanızı?! Yemedi mi?! Sonra da biz 29 Ekim kastettik ha. Özgür yasamayı rakı içmekle kodlamanız da rahatsız edici de hadi o reklam kısmı diyelim. Ama iş Cumhuriyet’e gelince, orada duracaksınız. Bütün reklamı “iktidarın gittigi gün” metaforu uzerine kurup, sonunda 29 Ekim deyince, işte orada çok ayıp ediyorsunuz…! 29 Ekim ve Cumhuriyet’in 100.yılı, sizin siyasi mesaj algılı rakı reklamınızın mezesi değildir. ”

Şahan Gökbakar’dan Yeni Rakı’nın ’14 Mayıs’ göndermeli reklam filmine sert tepki: Yiyorsa bir tarafınız “Akp gittiği gün” diye yapaydınız kampanyanızı?! Yemedi mi?!

Yorumlar kapalı.