Sakla Beni’nin yıldızı Ceyda Düvenci son pozlarıyla olay oldu! ‘Boşanma yaradı’

Şimdilerde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrolünü paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Filiz' karakteriyle büyük beğeni toplayan Ceyda Düvenci sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Formda haliyle çok beğenilen Düvenci'nin son pozları yine olay oldu. Güzel oyuncuya yorum yağdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakla Beni dizisiyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Ceyda Düvenci başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim her paylaşımıyla olay oluyor.

Geçtiğimiz aylarda Bülent Şakrak ile sekiz yıllık evliliğini tek celsede bitiren Ceyda Düvenci şimdilerde formda fiziğiyle dikkat çekiyor.

Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci son pozlarıyla olay oldu! 'Boşanma yaradı'

‘Çok güzel ama bir o kadar da buz gibi bir haftaya hazır mıyız?’ notuyla pozlarını peş peşe paylaşan Ceyda Düvenci’nin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci son pozlarıyla olay oldu! 'Boşanma yaradı'

Ünlü oyuncuya; ‘Boşanma yaradı’, ‘Boşanmak bir insana bu kadar mı iyi gelir?’, ‘Sanırım bekar olmak insana daha iyi geliyor’, ‘Ama ne güzelsin yenilenmiş ve dinlenmişsin’ gibi yorumlar yapıldı.

Son dönemde başarılı oyunculuğu ve formda fiziğiyle sık sık gündeme gelen Ceyda Düvenci 2015’te nikah masasına oturduğu Bülent Şakrak ile sekiz yıllık evliliğini Temmuz ayında tek celsede bitirdi.

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak ile evliliğini İzmir-Ödemiş Adliyesi’nde 15 dakika süren duruşmada anlaşmalı olarak sonlandırdı.

 

Sakla Beni’nin yıldızı Ceyda Düvenci son pozlarıyla olay oldu! ‘Boşanma yaradı’

Yorumlar kapalı.